Sådan Pick Perfect part favoriserer

At give part favoriserer har to formål:

  • Det er en måde at vise påskønnelse til dine gæster for deres tilstedeværelse under festen samt deres nåde i at give dig gaver eller i at deltage i programmet.
  • Det tjener som din souvenir eller påmindelse om den specielle lejlighed, du lige fejret.

Part favoriserer skal være enkle, men kreative. De bør have ekstraordinære designs også og skal afspejle værtens personlige stil og smag. Følgende er forslag til, hvordan du vælger perfekte part favoriserer:

  1. Giv part favoriserer, der er designet i henhold til temaet for den part. Tema parter er i ting i dag. Det være sig en fødselsdagsfest, en baby shower fest, en Brude brusebad part eller bryllup part - hele høstningen forenet med ét tema. Temaet kan enten være en idé, en farve, en populær tegneseriefigur, en film eller en bestemt epoke i historien. Børnefest er de mest almindelige situationer, hvor temaer er indarbejdet for hele arrangementet. For en kid fødselsdagsfest, kan du præsentere hver gæst med byttet eller goodie bag fyldt med slik, små stykker legetøj, spillemønter og en figur eller kort skildrer part tema.
  2. Craft din egen part favoriserer. Hvis du har talent i udarbejdelsen eller gøre håndlavede elementer, kan du lige så godt gøre brug af det i produktion part favoriserer. Cards, håndmalede figurer, miniature malerier eller små trikotage er interessante part favoriserer. Det gør gæsterne mere anerkendende at modtage personligt udformet part favoriserer, især når de ved, du gjorde artiklerne på egen hånd.
  3. Bestil part favoriserer fra velkendte party butikker. Kig efter fest butikker i dit område, der er i virksomheden i ganske engang allerede. Bestemt disse butikker har mange ideer om forskellige former for part favoriserer.
  4. Gør brug af gaveposer, der kan genbruges. Dine gæster vil værdsætte din favoriserer bedre, selv om de er bare det meste slik og små emner, hvis de er placeret i genanvendelige poser. Prøv at give poserne et personligt look ved at tegne designs eller anbringelse silke screenet billeder på dem.
  5. Inspirere kreativiteten af ​​gæsterne ved at give part favoriserer, at de kan være optaget med, når de kommer hjem. Du kan give væk sæt puslespil, maleri design eller legetøj at samle.
  6. Tænk på elementer, der er anvendelige. Kroge, små bøjler, papirvægte, køleskab magneter, smykker kasser, vandkander, papir lynlåse og andre nyttige artikler vil sikkert være meget værdsat af gæster.
  7. Vælg part favoriserer, der identificerer dig som giveren. For eksempel, hvis du er kommet fra en bestemt gruppe i dit samfund (f.eks Rotary Club, paramediciner organisation eller lægge ministre forening), kan du ønsker at give ud part favoriserer, der repræsenterer din gruppe. For Rotary Club medlemmer, kan du give væk poletter med det roterende hjul design. På den anden side, hvis du er med lay ministre gruppe, part favoriserer med inskriptioner af bibelcitater og passager er perfekte tokens til at give dine gæster.

Part favoriserer tilføje glitter, sjov og spænding til enhver forsamling - det være sig et bryllup, fødselsdag, jubilæum eller bare enhver lejlighed, der er værd at huske. Du behøver ikke at give væk dyre tokens. Det er tanken, at oprigtighed eller ånd deling, der er mere vigtigt, når at give væk disse souvenir elementer til dine gæster.