Sådan Pass en telefoninterview

Sådan Pass en telefoninterview

Lær at passere et telefoninterview og gå videre til næste trin i interviewet process.If du håndterer selv godt, når at blive interviewet via telefon, kan du blive bedt om at gå videre til næste fase i interview proces, eller endda blive tilbudt en job.

Sådan Forbered

Der er et par forberedelser, du skal gøre for din telefon samtale. Det er normalt at være nervøs under interviews, især telefoninterviews, hvor du er på ulempen ved ikke at være ansigt til ansigt med recruiter. Under et telefoninterview, er du blind for mange af de meddelelser, du vil modtage gennem kropssprog i en ansigt til ansigt møde. At tage sig tid til at forberede din samtale kan hjælpe med at kompensere for denne ulempe og forbedre kvaliteten af ​​din udnævnelse.

 • Resume: Udskriv en kopi af dit cv, så du kan henvise til det under interviewet. Du kan blive bedt om datoer for beskæftigelse eller noget andet, der er på dit cv. Dokumentet kan tjene som et redskab til at besvare spørgsmål.
 • Kuglepenne og Pad: Det virker så simpelt et element til at nævne, men med flere kuglepenne og en notesblok til rådighed til at tage noter under interviewet er nøglen til succes. Du ønsker ikke at skulle bede intervieweren til at holde, mens du finder noget at skrive med.
 • Afbrydelser: Ingen afbrydelser er et punkt, der skal fremhæves. Du ønsker dette at være en professionel event, så vælg et værelse i dit hjem, eller et andet sted, hvor der ikke er baggrundsstøj, og ingen mulige afbrydelser af en baby græder eller små børn. Kæledyr må ikke gø eller mewing i baggrunden. Du ønsker ikke et åbent vindue transporterer udenfor lyde ind i lokalet. Sluk andre telefon ringetoner, alarmer, og alt andet, der kunne være en afbrydelse eller distraktion. Vær sikker på din familie ved, du er i et interview og anmode musik og tv placeres på øretelefon sæt eller dæmpet. Hold ikke telefonen opkald i et rum, der har et ekko eller gør du lyder som om du er i en brønd.
 • På arbejde: Hvis du har valgt at foretage din telefon interview på dit kontor, så advare recruiter før tid om din arbejdssituation. Har du et kontor, hvor du kan lukke døren eller er du i et aflukke? Arbejde er ikke det bedste sted at forsøge et telefoninterview efter et nyt job. Du kan blive overhørt, afbrudt eller distraheret. Gør dit bedste for at få samtalen offsite. Nogle mennesker bruger deres frokost tid. Du kan sidde i din bil i et indkøbscenter parkeringsplads, parkering dæk, rekreativ park eller et andet sted. Det er at foretrække over at være i dit arbejdsmiljø.
 • Vand og andre forsyninger: Har en flaske vand i nærheden i tilfælde af din hals bliver tør. Slip af tyggegummi eller nogen form for hårde slik, før du begynder din samtale.
 • Komfort: Sidder du i en behagelig stol? Hvis du er i et hjem kontor og sidder i din kontorstol, skal du sørge for stolen ikke knirke. Mange gange kan du ikke være klar over dette, da du er vant til dit hjem arbejdsområde, så det er bedst at vurdere denne form for eventuel udstedelse før din samtale. Du ønsker at være behageligt, så du ikke bliver distraheret under dit interview. Dette giver dig mulighed for at give recruiter din udelte opmærksomhed under hele telefonopkald.
 • Telefon: Undgå at bruge en højttaler, medmindre du har et handicap, der berettiger ved hjælp af en. Hvis du bruger et headset, tester lydkvaliteten med en ven. Hvis du bruger en batteridrevet mobiltelefon eller håndsæt, oplades det natten før. Har opladeren sat op, så du kan tilslutte den direkte i din telefon skal dit opkald vare længere end forventet, og din batteriopladning bliver lav.
 • Telefon Reception: Sørg for at du kan få en god modtagelse, uanset hvor du vælger at holde samtalen. Hvis du bruger en mobiltelefon, der ikke får god modtagelse inde i dit hjem eller kontor, så brug en fastnettelefon eller flytte til et sted, hvor du kan få en god modtagelse.
 • Tjekliste: Nogle mennesker finder det nyttigt at skabe en tjekliste før interviewet dato for at sikre, at de ikke har forsømt eller glemt noget.
 • Skriftlige Forberedelser: En af de største fordele, som et telefoninterview har over en in-person man er alle noter og du bliver bedt kan få til at hjælpe dig bag kulisserne. Vær sikker på at medtage en jobbeskrivelse udskrift og har det foran dig for nem reference. Brug lidt tid før interviewet til at gøre notater og liste spørgsmål, du måtte have for recruiter. Hvis du bruger din computer i forbindelse med interviewet, udskrive dokumenter, du mange behov på forhånd, hvis der er en uventet strømafbrydelse eller problem med din computer.

Telefon Etiquette

De fleste mennesker ved, hvordan man taler på en telefon, men ikke alle er blevet trænet i god telefon etikette. Det hjælper altid at gennemgå nogle enkle fælles høfligheder relateret til telefon etikette, som ikke altid inkluderet i jobsamtale tips.

 • Afbryd ikke recruiter. Det er nemt at komme ind i en samtale og hoppe foran den anden person, især under et telefonopkald. Hvis du har en idé eller spørgsmål mens recruiter taler, notere det ned på din pad og vente din tur.
 • Må ikke ånde ind i mundstykket. Det lyder som en no-brainer, men mange mennesker er munden breathers og ikke engang klar over at de trækker vejret ind i personens øre under en telefonsamtale.
 • Tal ikke udenfor. Igen, dette virker som en meget fornuftig høflighed, men overraskende, mange mennesker tror det er i orden at holde en business opkald udenfor. Baggrundsstøjen af ​​fugle, trafik og endda vinden kan være meget distraherende og forstyrrende under et telefonopkald.
 • Du må ikke hoste, rydde din hals, nyse, eller lugter dine læber. Du skal blot dække mundstykket med hånden eller slå din telefon.
 • Afslut ikke opkaldet. Ligesom under et personligt interview, recruiter er den, der skal afslutte opkaldet.

Final Sådan Pass et telefoninterview Tip

Det sidste tip om, hvordan at passere et telefoninterview efter at have fulgt alle disse trin er at være dig selv og sætte dine bedste professionelle fod frem. Tal tydeligt og besvare alle recruiter spørgsmål til det bedste af dine evner, og du kan have en meget vellykket telefon interview.