Sådan overlever som en vicevært for ældre

Sådan overlever som en vicevært for ældre

Årgange kæmper for at passe deres gamle forældre. Skønnene er, at en ud af hver fire voksne nu tager sig en anden. I de næste 20 år forventes dette tal at fordoble. Mange af nutidens viceværter bliver benævnt "sandwich generation." De hæve en familie og også omsorgen for en ældre forælder på samme tid. Der kan være fordele ved dette, men det tager sin vejafgift. Pårørende er mindre produktive på arbejdet, savner mere tid fra arbejde og er mere stressede. I de sidste tre år har jeg hjulpet med min mors pleje. Inden da var jeg min mor-i-lovs vicevært. Følgende er mine forslag til, hvordan de bedre kan klare denne situation.

  1. Hver familie er forskellige, og hver er situationen anderledes. Hver familie skal udarbejde løsninger, der er bedst for dem. Ofte er der er familiemedlemmer, der bor ud af byen eller er uvillige til at hjælpe. Det vil være umuligt at opdele ansvar jævnt.
  2. I en ideel situation ville alle enige, og der ville ikke være nogen sårede følelser. Men nogle gange, når familier begynder at tale om deres forældres behandlingsmuligheder eller hvad de skal gøre med deres aktiver, uoverensstemmelser ske.
  3. Pas på erhvervsmæssige spørgsmål, før situationen bliver kritisk. Det er meget lettere at underskrive en fuldmagt, Living Will, og sidste vilje og testamente, når den enkelte er sammenhængende. Nogle juridiske eksperter anbefaler de ældre giver deres aktiver væk eller sætte dem i en andens navn, før de har brug for plejehjem pleje. Det kan være nødvendigt at konsultere din advokat.
  4. Nogle gange er det svært for familier at diskutere, hvad der vil ske som en forælder aldre. Hvis du ikke taler om det, og din elskede dør uden en vilje, vil staten beslutte, hvad de skal gøre med boet. Endnu mere kritisk er et livstestamente. Uden dette, kan din elskede holdes i respirator i årevis. Vi planlægger alle de andre begivenheder i vores liv, så hvorfor skulle vi ikke planlægge vores begravelser? Vælg det rigtige tidspunkt, men har den snak.
  5. Mange ældre mennesker til sidst nå det punkt, hvor de ikke længere kan blive hjemme alene. Mange familier er ikke udstyret til at tage i en anden person, især hvis den pågældende person har særlige behov eller demens. I de fleste samfund er der forskellige typer af boform, fra senior lejligheder til faglært sygepleje. Det sværeste for de fleste ældre borgere giver deres bil og deres hjem.
  6. Det sværeste for de fleste familier er ved at tilpasse til deres kære nye boligsituation. Du er vant til at gå hjem, hvor mor kokke din livret. Nu du besøge hende i et miljø, der er små, nogle gange ildelugtende, og der er ingen hjem madlavning. Medbring et par ting, som tilhørte den person, men ikke mange penge eller noget værdifuldt. Mange af disse faciliteter er ligesom lejr. Folk vandrer ind og ud og ofte ikke ved, hvad deres grænser er.
  7. Vær ikke bange for at bede om hjælp. De fleste samfund har agenturer bare at behandle disse type spørgsmål. Glem ikke det, hvis du tror, ​​at noget er galt.
  8. Døden er ikke altid kommer hurtigt. Undertiden pleje går ud i årevis. Jeg synes, det er sværere på familien - at føle sig skyldig over, hvad de kan eller ikke kan gøre. Bekymre konstant hvis deres elskede vil have et fald, der mishandlet i anlægget, eller når pengene slipper op. Du begynder at føle din egen dødelighed, når du placerer din ældre relativ i et hjem. Deres liv er ved at være slut, men du ikke er klar til at give slip.
  9. Alt hvad du kan gøre, er dit bedste. Du kan ikke give, hvad du ikke har. Den primære vicevært skal passe på sig selv. Bed om hjælp. Prøv at finde nogen til at aflaste dig, så du kan tage korte pauser. Det ville være let at blive vred på grund af de følelsesmæssige, økonomiske og tidsmæssige krav i dette job. En rådgiver eller støtte gruppe kan hjælpe. Når det er muligt, bør andre familiemedlemmer deltager i pleje.

For mere information om ældreplejen spørgsmål se Dr. Marion Somers 'hjemmeside. Hun mener, at omsorgen for vores ældre vil være den største udfordring den næste præsident står over for. Hun, sammen med andre i området, presser på for en form for national pusterum program for pedeller. Dette kan eller ikke ske. Det eneste, vi ved med sikkerhed er, at vi alle bliver ældre. Hvis vi går sammen og støtte organisationer som AARP, vil vores stemmer blive hørt. Vores seniorer fortjener det bedste, vi kan give. Deres pedeller deserver vores støtte.

Margaret er en personlig Life Coach, forfatter og højttaler. Ejeren af Life Transitions, hun hjælper andre gennemføre positive forandringer i deres liv. Hendes passion er at skabe mere opmærksomhed omkring misbrug og ændre et liv ad gangen.