Sådan overlever som en enlig mor i dagens økonomi

Todayâ € ™ s økonomi er meget hård for alle, især enlige mødre. Med skyrocketing priserne for selv de mest basale råvarer, til at løbe rundt, kan være særligt udfordrende. Her er nogle skridt til at hjælpe dig med at overleve økonomien som enlig mor.

  • Tillid. Før noget andet, skal du have tillid til dig selv. Ingen sagde, at det vil være let, men husk, at ingen sagde enten det ville være umuligt. En positiv og optimistisk livssyn er meget vigtigt, fordi det er det eneste, der vil holde dig i gang, når du starter ud mod de problemer, der følger med at hæve dine børn alene.
  • Hjem baserede arbejdspladser. Prøv at komme hjem baserede arbejdspladser, der vil tillade dig at tage sig af dine børn, mens du stadig tjene nogle penge. Der er faktisk en række online job, du kan vælge, såsom freelance skriftligt, grafisk design, webdesign, og endda transskription tjenester, du kan gøre online. Du kan endda arbejde som en kundeservicemedarbejder, hvis du har en mike og tilsluttet computeren. Med en internetforbindelse og en lille smule tålmodighed, skal du være i stand til at finde et job, der vil give dig penge uden at tvinge dig selv til at tilbringe mange timer væk hjemmefra.
  • Offentlig hjælp. I nogle tilfælde kan det være nødvendigt at få hjælp fra regeringen. Der er nogle hjælp pakker, der er givet til enlige mødre, der ikke tjener nok til at brødføde hele familien. Disse er ikke permanente løsninger, men det vil helt sikkert hjælpe dig i din nødens stund. Vær ikke bange for at bede om en lille smule hjælp i ny og næ. Bortset fra at få støtte fra offentlige organer, også bede dine venner og din familie til en lille smule hjælp. For eksempel kan et par venner villig til at barnet sidde for dig, når du har brug for at være i byen.
  • Play grupper. Vær med legegrupper er en fantastisk måde at forbinde med andre forældre, der kan være i stand til at dele tips til pasning af børn. Nogle play grupper har også enlige mødre, der ved præcis, hvad du går igennem, og vil være villige til at hjælpe dig. Med play grupper, får du mere tid på din hånd, fordi andre forældre vil tage sig af dine børn i et par timer hver uge for dig. Husk dog, at du også nødt til at være i stand til at frigøre din tidsplan, så du kan overvåge play grupper, når det er din tur.
  • Downsize og skære ned. At være realistisk er meget vigtigt, når du er en enlig mor. Du skal vide, at du bliver nødt til at skære ned på dine udgifter og fjern alle undtagen de mest basale indkøb. Hvis du don € ™ t brug for kabel-tv-tjenester, skal den skæres. Hvis du donâ € ™ t brug for en ekstra mobiltelefon, afmelde til planen. Du er nødt til at leve så enkelt som muligt. Husk, dine børn har brug for kærlighed og opmærksomhed til at være glad hjemme. De donâ € ™ t brug for overdrevne luksus, som du canâ € ™ t faktisk råd til at give dem.

Endelig skal du sørge for at bruge en masse tid limning med dine børn. Du er både moderen og faderen tallet derhjemme, og du er dybest set den eneste forælder, at dine børn kender. Det betyder, at du skal være ekstra kærlig til dine børn på alle tidspunkter. Med disse i tankerne, bør du være i stand til at overleve som en enkelt mom selv med todayâ € ™ s økonomi.