Sådan overlever Lufthavn

Flypassagerer er begyndt at ligne orkanen Katrina overlevende, og det er ikke godt. Desværre begge grupper ventede for længe at komme ud og var villige til at vente på, at regeringen til at redde dem.

Hvorfor?

Hvis vandet stiger, finde en båd. Men, hvor er bådene? Det er et spørgsmål, der skal stilles, før vandet når din hals. Det samme er tilfældet i lufthavnen. Hvis forsinkelser stiger, finde en vej ud.

Du kan ikke længere råd til at gå til lufthavnen uden en alternativ plan i tilfælde vejr, eller en begivenhed, eller mangel på mandskab begynder at skabe forsinkelser og aflysninger. Hvis din Boeing 757 bliver annulleret og 250 passagerer skal kryptere at finde nye pladser, vil du hurtigt opdage, hvorfor luftfartsselskaberne er blevet rentabel igen. De kaldes RJ jetfly eller regionale jetfly.

Disse 50 sæde fly er billige at køre og meget effektiv for flyselskaberne at flyve og er normalt fuld. Hvis din endelige destination er tjent med det meste RJA € ™ s, kan du tilbringe dage forsøger at finde en åben plads.

Det betyder at du sove og spise på nogle store lufthavn for de fleste af din planlagte rejse. Lufthavnen bliver dit Louisiana Superdome. Youâ € ™ re fast. Du bliver nødt til at vente til flyselskaberne, og systemet kan arbejde dig i. Du er båd-mindre i et hav af grumpy mennesker.

Er der en bedre måde?

Svaret er en fem del ja.

 1. Don € ™ t flyve under den sidste uge i måneden. Thatâ € ™ s når piloter og kabinepersonale begynder at nå deres maksimale toldsats tid. Dit fly kan være ved gaten og klar til at gå, men der kan ikke være nogen besætning til rådighed til at flyve den. Resultatet? Annulleret flyvning. Planlæg dine ture tidligere på måneden for at undgå at en.
 2. Flyve tidligt. Problemer stak op i løbet af dagen, så hvis en rod er i værker, vil det være et stort rod senere på dagen. Efter alt, ville du hellere stå halvt søvnig i sikkerhed linje på 0 mørk 30 eller gnaven i en linje på otte om aftenen?
 3. Vær forberedt på at forlade lufthavnen med andre end et plan midler. Leje bil selskaber vil hade mig, men gå videre og gøre en bil reservation på hver lufthavn, du vil besøge. Denne måde, hvis tingene går sydpå, vil du have en bil, reserveret og klar til at gå. Når lufthavnen er i kaos, behøver du ikke ønsker at være i den næste lange linje at forsøge at leje en bil.
 4. Foretag backup forbehold. Foretag en Amtrak reservation, før du går til lufthavnen. Nej, don du € ™ t nødt til at ride Amtrak hele vejen til din destination, men hvis forsinkelserne er begrænset til afrejselufthavn, kan du have bedre held i lufthavnen 100-200 miles nede ad vejen. Plus, det er rart at sidde i observation bilen ser de små byer gå forbi, mens du arrangerer en ny rute på din mobiltelefon.

  Og det minder mig, får en af disse mobiltelefon booster batteripakker, der kører på AA-batterier. Du kan få brug telefonen og ikke har nogen saft på et kritisk tidspunkt. Tilgængelige stikkontakter at opkræve og bruge telefonen vil snart forsvinde, når problemerne udvikler og passagererne kryptere at finde ledige stikkontakter. Folk på Black og Decker er ved at opbygge en lille dims, der gør det trick for omkring en time og kan også drive en computer. Jeg så en på Wal-Mart. Bedre endnu, donâ € ™ t bruge din celle på flyvende dage, så vil du have en fuld opladning, når du har brug for det. Besøg når du kommer til hvor du vil hen.

  Identificer mennesker, der går til samme destination som dig. Du identificerer relief drivere til din udlejningsbil. Mens andre folk kan være forsinkelse-optagelser til næste dag nyhedsudsendelse, du og dine relief driverne bare kunne være, hvor du skal være,

  Gør hotelreservationer på hver af dine lufthavne, du vil besøge. Don € ™ t sikre dem, så hvis du don € ™ t brug for dem, vil de udløbe kl 6:00.

 5. Være klar til at gå hjem. Hvis rod starter ved dit hjem lufthavn, gå hjem og kæmpe igen en anden dag.

  Lav en liste over alle de backup reservationer du har foretaget, og annullere alle dem, når du kommer til din destination. Hvis du fløj tidligt om morgenen, vil du have masser af tid til at gøre det.

  Køb nogle ørepropper og tage dem med. Du donâ € ™ t nødt til at lytte til alt dette griping fra andre mennesker, hvis du don € ™ t vil. Også tage et par energi barer. Hvis du får dem gennem sikkerhed, vil de komme i meget praktisk, når youâ € ™ re sulten.

Indtil FAA får et bedre system på plads, såsom satellitovervågning GPS, vil antallet af fly være begrænset. Der er kun så meget kapacitet lige nu og controlleren arbejdsstyrken arbejder på om maksimal kapacitet.

Og for du folk, der mener, solen står op og går på din tidsplan, donâ € ™ t være kortsigtet nok til at tage din vrede på flyvebesætningen. Du donâ € ™ t have nogen idé om, hvad den forreste ende af flyet er ligesom på delay dage og det sidste, du ønsker en pilot at tænke på er kommentarerne fra en uhøflige passager snarere end sikkerheden for flyet. Forsinkelser er ikke flyvningen crewâ € ™ s skyld.

Vent, indtil du kommer hjem og skriv din senator, lufthavnen administrator, FAA, flyselskabet, og Federal Trade Commission. Vi har brug for en korrekt anvendelse pres for at opbygge et bedre system. Vi donâ € ™ t brug for flybesætninger at lave en fatal fejltagelse.

Nyd din tur!