Sådan overlever Bonnaroo Music Festival

Sådan overlever Bonnaroo Music Festival

Bonnaroo er en fantastisk tid til sjove musik fans, men fire dages camping kan være lidt overvældende for nogle mennesker. Lad det ikke ødelægge din sjov! Denne festival afholdt på en enorm campingplads i Manchester, Tennessee trækker i næsten 100.000 mennesker hvert år fra hele landet.

 1. Beslut hvordan man kommer dertil. Hvor langt væk bor du? Nogle mennesker nyder road trip, men du også nødt til at overveje drevet tilbage efter 4 nætter af koncerter og feste. Flying er mindre trættende, men det er sværere at bringe alle de leverancer, som du har brug for. Billige flybilletter er tilgængelige via selskaber som JetBlue (sidste år, jeg kun brugt $ 74 hver vej), og der er en bus fra lufthavnen Nashville til campingpladsen - om en 1 timers tur.
 2. Vide, hvad at bringe med dig. Du skal være forberedt på enhver situation. Bring camping gear, regn gear, sweatshirts, behageligt tøj og flip flops. Hvis du glemmer noget, vil du sandsynligvis være i stand til at købe, hvad det er et eller andet sted på campingpladsen, eller låne det fra en venlig nabo. Lister over de nødvendige elementer er tilgængelige på Bonnaroo hjemmeside.
 3. Være rede til at bruge penge. Ja, det er camping, men ikke lade sig narre. Denne tur vil nemt koste dig tæt til $ 1000. Billetter er omkring 200 dollars. Derefter tilsættes transport (flyvninger eller gas), og også overveje det faktum, at du skal bo i 4 dage på et sted, hvor majs hunde koste $ 8 og farvande koster 3 dollar. Og du skal bruge en masse vand til at blive hydreret.
 4. Finde ud af camping hygiejne. Hvis du er vant til brusebad på daglig basis, vil det komme som et chok at leve udenfor i 4 dage, især i sådan potentielt varmt vejr. På din første dag, skal du bare nødt til at affinde sig med det faktum, at du simpelthen ikke vil være ren. Med det sagt, kan du stadig gøre dig føle noget behageligt.

  Der er en obskøn mængde af snavs / støv, så du måske ønsker at bringe en hankerchief at beskytte dine øjne og ansigt, mens du går til det sted. Dine fødder vil blive caked med snavs ved udgangen af ​​den første eftermiddag. Det koster omkring $ 7 til brusebad, og der vil sandsynligvis være en meget lang ventetid. Find ud af hvad tid Bruserne åben om morgenen og være der hurtigst muligt; ellers du kigger på en 1 times ventetid. En forfriskende alternativ er Bonnaroo springvand, lige i centrum af sted.
 5. Find en oase. Det er juni og Tennessee - varmen vil komme til dig. Så meget som du gerne vil tro, at du ikke vil bemærke varmen, mens du nyder din yndlingsmusik, er det desværre ikke tilfældet. Mellem shows, du har brug for at finde skygge og forfriskninger, så du få strøm. Drik masser af vand, selv om det koster en formue. Lemonade er et godt alternativ, hvis du har brug for en sukker boost. I Centeroo, midt på mødested, er der masser af telte med leverandører og mad. Der er også en øl telt, hvor du kan købe billetter til at prøve forskellige slags øl. Hvis du er ryger, er der en ryger telt, som er ventileret og ... aircondition! Hvis du kender de rigtige steder, kan du slå varmen og bo komfortabelt.
 6. Få venner med folk omkring dig. Alle på festivalen er der for de samme grunde som dig - at nyde god musik og have det sjovt. At blive venner med dine naboer vil komme i praktisk, hvis du nogensinde har brug for nogen form for hjælp. Og selvfølgelig er det altid rart at få nye venner.
 7. Udvid din rejse. Lyst til at tage en ekstra dag eller to? Nashville er kun en time væk fra festivalen, og det er en virkelig sjov by for at feste. Tjek den bar scene, levende country musik, og grill retter. Tilbring en nat på et hotel - du vil ikke tro hvor dejligt det føles at tage en reel bruser og sove i en rigtig seng, måske endda gå til en svømmetur.

Selv hvis du ikke er vant til camping eller udendørs aktiviteter, skal du ikke blive alt for intimideret. Hvis du er forberedt, kan Bonnaroo (eller andre udendørs musikfestival) være den tid af dit liv.

Nødvendigt værktøj:

 • Telt eller RV
 • Soveposer (det bliver rigtig koldt om natten!)
 • Passende beklædning - badetøj, sweatshirts, tøj til meget varmt vejr, komfortable flip flops eller sandaler (Reef flip flops virker bedst)
 • Håndklæder, toiletpapir, vådservietter, First Aid Kit
 • Billetter til musikfestival!

Forsigtig:

 • Må ikke narre af sommervarmen - det bliver rigtig koldt om natten!
 • Medbring en lås til dit telt og ikke lade noget værdifuldt, mens du er væk fra din campingplads - røverier opstår.
 • Drik masser af vand, selv om en flaske Polen Spring koster 3 dollar. Det er nemt at dehydrere.
 • Din mobiltelefon vil sandsynligvis løbe tør for strøm halvvejs gennem weekenden - Sørg for du og dine venner vælge et mødested, hvis du mister hinanden i blandingen.