Sådan Organiser projekter

Sådan Organiser projekter

Selv den letteste projekt kan hurtigt vende kaotisk, når du ikke organiseret. Uanset om du arbejder med et team eller gå solo, opholder sig på toppen af ​​projektplanen er den eneste effektive måde at nå dine mål. Uanset om det er en kort eller lang sigt venture, vil disse tips holde dig - og dit projekt - på sporet.

Organisering Projekter

Hvad skal du bruge:

 • Computer
 • Printer
 • Blyant eller kuglepen
 • Whiteboard
 • Møde sted

Hvordan man får det organiseret:

 1. Forstå projektet. Før du tager på et projekt af enhver rækkevidde, skal du sikre, at du kan opfylde de forventninger klienten. Diskuter projektets tidslinje og eventuelle finansielle overvejelser, før de går til at tage det på.
 2. Opret en omkostningsanalyse. Lav en liste over alle udgifter i forbindelse med projektet og afsætte midler fra budgettet til hver kategori.
 3. Dernæst vil du udvikle en grundlæggende beskrivelse af projektet. Begynd med at trække de vigtigste punkter fra projektbeskrivelsen og gøre dem til en liste. Denne liste vil etablere milepæle til færdiggørelse af projektet. Brug milepæle for at give et udgangspunkt for din tidslinje. De milepæle vil også hjælpe med at opnå en god fornemmelse af, hvilke medarbejdere, entreprenører, osv du skal bruge om bord, og hvilke aspekter af det projekt, du bliver nødt til at outsource, hvis nogen.
 4. Saml et hold. Overvej parametrene for dit projekt og bruge dem som en rettesnor til at sammensætte et hold af eksperter, der vil være i stand til at levere arbejde af høj kvalitet og levere det til tiden. Hvis du har brug for at blive partner med en anden virksomhed for en del af projektet, sørg for at de kan passe til dine behov i deres tidsplan.
 5. Når du har oprettet dit hold, samarbejde med dem om at hjælpe med at udfylde detaljerne. Lad dine eksperter til at give input specifikke for deres felt som den vedrører projektet, derefter arbejde sammen som en gruppe til listen eventuelle sub-punkter, der skal tages hånd om.
 6. Bestem en rimelig tidsplan for færdiggørelse af projektet. Forvent det uventede - forsinkelser er en rutinemæssig del af de fleste projekter. Plan om at afslutte tid inden fristen, så du kan absorbere eventuelle problemer, der kan opstå uden at smide hele projektet off tidsplan eller - værre - skuffende klienten.
 7. Hold alle om bord med tidslinjen ved at identificere målbare mål langs løbet til ende. Opbevar listen i et synligt sted, så hele holdet ved, hvor projektet står som helhed. Foster tanken, at projektet tilhører gruppen at styrke kommunikation og teamwork.
 8. Nu er du klar til at gennemføre planen. Når projektet er blevet beskrevet, og hver medarbejder kender hans eller hendes ansvar, er det tid til at komme på arbejde. Følge op med hver del af projektet for at sikre, at alle er ud på højre fod.
 9. Kommunikation er nøglen til et vellykket projekt. Overvåge fremskridt med hyppige møder for alle involverede parter. Diskuter hvad der er blevet afsluttet, og se frem til, hvad der skal ske næste. Bevar fokus på både kort- og langsigtede mål for en glattere samlede erfaring.
 10. Dokumentere alt! Hold omhyggelige optegnelser over al kommunikation, herunder notater, fakturaer og al elektronisk kommunikation.
 11. For de bedste resultater, være en langvarig leder. Fortsat være åben for dit team medlemmer, så de vil føle sig godt tilpas kommer til dig med problemer eller potentielle forsinkelser. Face problemer hoved på stedet håber de vil løse sig selv.
 12. Pak den op. Træk alle sammen som i slutningen af ​​projektet nærmer at sætte brikkerne sammen.
 13. Afslut med en stor præsentation. Du må ikke overse betydningen af ​​den store afslutning! Afleverer det færdige projekt til kunden på en klar, professionel måde er den bedste måde at forsikre tilfredshed på begge sider af bordet. Vær stolt af dit arbejde og give kredit hvor kredit skyldes!

Yderligere Tips og råd

 • Gør dit hjemmearbejde. Forstå ikke bare selve projektet, men kundens mål eller forventninger til det færdige projekt.
 • Sørg for at dit hold er ajour med den involveret i alle aspekter af projektet teknologi. Ikke alle har at være ingeniør, men hver medarbejder skal kunne få adgang til udarbejdede dokumenter eller kommunikere via den samme platform.
 • Vær ikke bange for at omstrukturere projektet, hvis noget ikke fungerer. Sæt dig ned med holdet og diskutere små problemer, før de bliver store.
 • Hvis kunden ændrer rækkevidden drastisk i midten af ​​projektet, skal du ikke være bange for at bede om et nyt budget eller tidslinje. Han eller hun skal ikke forvente dig at arbejde gratis.
 • Fejre et veludført stykke arbejde. Hvis du holder dit team glade, odds er gode, at kunden vil være glade så godt!