Sådan Organiser dit køkken

Sådan Organiser dit køkken

Uanset om du er en gourmet kok eller lave middag ud af en kasse, den ideelle køkken organisation er den samme for alle; det er baseret på trafikafviklingen. Alt hvad der sker i køkkenet sker i en af ​​tre specifikke arbejdsområder: et præparat område mad, det område, hvor du tilberede og servere mad, og oprydning i området omkring vasken.

De ting du behøver til madlavning bør opbevares i nærheden af ​​brændeovnen. De vigtigste elementer, der kommer ud af en opvaskemaskine - fade og service - skal opbevares tæt ved vasken. Få idé? Du må ikke dræbe dig selv at få alt på sin "rigtige" sted. Du har måske det perfekte sted for dine gryder og pander nær komfuret, men at kæmpe suppe gryde bare ikke kommer til at passe der. Leve med, at nogle ting vil få brug for en særlig plads.

Hvordan du får mest ud af dit køkken

Til at begynde, tage hvert element ud af køkkenet. Slip af med ting, du har sjældent, om nogensinde, brugt eller at du ærligt har ringe chance for nogensinde at bruge. I pantry og køleskab, betyder det dumping beholdere med minimal indhold, chucking eller give væk impuls køber du aldrig spise, og smide i papirkurven ting, er forældet. Derfra:

 • Smid brudt eller tilhugget elementer og objekter, der ikke har alle deres dele, ligesom plastlåg, der har mistet deres plastbeholdere.
 • Det ideelle sted for gryder og pander er på en overhead puljen rack du kan bygge og installere i nærheden af ​​brændeovnen. Redskaber til omrøring, spejlvende og skrabning kan gå i en skuffe ved siden af ​​komfuret eller i en indbygget i ovnen. Skåle, blandere, behøver målebægre / skeer, knive og andre tilberedte næringsmidler elementer, der skal samles i nærheden af ​​din bordplade og skærebrætter.
 • Store grydelåg i lavvandede placeringer tilføjet til ryggen af ​​skabslåger.
 • Hæng nogle køkkenredskaber inde i et skab dør på kroge, der lægger med lim.
 • Sjældent anvendte poster gå på øverste hylder eller i akavede hjørner af kabinetter.
 • Nogle siger, du skal udvide køkken plads ved at installere en anden hylde under vasken. Dette er ikke en genial idé. Den antager vil der aldrig være et problem med VVS og at du eller en blikkenslager aldrig bliver nødt til at få adgang til ventiler eller rørene under vasken.
 • Placer plastbeholdere med låg på, i et kabinet. Hold så få som muligt at modvirke holde rester for lang.
 • Køb og bruger kun se-gennem plastic eller opbevaring glasbeholdere. Mens genanvendelse er prisværdigt, ved hjælp af gamle bløde margarine containere betyder, at du ikke kan se hvad der er indeni dem; fødevarer bliver tabt og byttet.
 • Indsend en note på køleskabet for hver container med rester du lægger inde.
 • Reducer antallet af objekter, der er gemt permanent på køkkenbordet. Tælleren behov hyppig rengøring, og det er din primære arbejdsområde. Men gemmer køkkenknive på tælleren, placeret i en blok lavet til dette formål.
 • Hvis du gør ting, der genererer papir i køkkenet-mail, lektier, bill betaler, etc. - enten gøre det et andet sted, eller opret i køkkenet et nydelig sted at sætte det og et system for clearing det regelmæssigt.
 • Uanset hvor du bruger urter og krydderier, holde dem på et sted, hvor de vil bo køligt og tørt.
 • Lazy Susans giver nem adgang til poster i hjørne rum.