Sådan Organiser din tid

Sådan Organiser din tid

Reader-Tilmeldt tilrettelæggelse Tips

 • Jeg plejede at få mig ind i disse messer, hvor jeg ikke kunne få tingene gjort på grund af en "ACK tid." Jeg endelig fundet ud af årsagen. Jeg holdt undervurdere den tid, jeg troede, jeg havde brug for at få tingene gjort. Så kom i slutningen af ​​dagen, var jeg så langt bagefter, at jeg manglede aftaler og at skulle lægge ting ud. I dag, når jeg anslå tid til at gøre noget, jeg altid fordoble det. Jeg kan endda tredoble det, hvis jeg har mistanke om, jeg kunne løbe ind i nogle problemer. Nu er jeg ikke sakker bagud mere. (Og min skøn kommer tættere på den faktiske tid ting tager at gøre!)
 • Lige siden hun var barn, min lille søster havde problemet med sovende højre selvom morgen vækkeur. Så hun ville have at haste rundt for at komme i skole til tiden (senere, det var et problem at få til at virke).

  At vide at hun havde dette problem, fik hun så meget af hendes morgen "arbejde" udført natten før som hun kunne. Hun ville have sin morgen morgenmad fastsat og klar til at spise (kolde korn). Hun købte en af ​​disse kaffe pots du kunne program til at lave kaffe på et bestemt tidspunkt, og hun sat det til morgenmad tid. Hun havde alle det tøj, hun ville bære den næste dag glattes og ud på en enkelt hangar, sko, hun ville bære ved siden af ​​dem. Hun havde alle hendes smykker, sit ur, og hendes briller i en enkelt kurv på en tabel nær tøjet.

  Før hun ændrede hendes tidsplan, ville hun pakke sin frokost i morgen, men det var at optage så meget tid. hun begyndte at købe sin frokost. Det havde den ekstra fordel at få hende ud af kontoret i et stykke tid, også.

  Hun holdt oversleeping, selv om, og hun endelig løst problemet en gang for alle ved at oprette en virksomhed, hun kunne køre hjemme og som ikke er afhængige af hende at stå tidligt op hver dag.

 • Jeg plejede at have til at bære omkring en af ​​de store, fedt "dag-timer" bøger, jeg skrev i det alt, hvad jeg ville gøre den dag, denne uge, denne måned, det år, og at tallet. Jeg tror, ​​jeg brugte mere tid på at organisere opgaver end faktisk gør dem.

  Jeg slap af med den ting, når de små håndholdte personlige hjælpere kom ud - PDA'er eller hvad de kalder de små computere med de små taster. Mine er stor, men jeg formoder, jeg kunne nemt komme af med en af ​​disse "ting at gøre" lister. Du behøver ikke at bekymre dig om en batteriet er gået dødt på en af ​​disse. Desuden krydser elementer fra en liste, mens du udfører dem giver dig en stor følelse af tilfredshed. Jeg er ikke kidding!
 • Det er nemt at trække tiden ud og få forsinket når du har fået en masse ting at gøre, der er kedelig eller ligefrem ubehagelig. Det er den måde, jeg føler om husarbejde. (Er ikke alle?), Men at ting er nødt til at blive gjort.

  Jeg satte et æg timer, så jeg arbejder i 30 minutter. Det er lettere, når du ved, du vil kun være udgifter 30 minutter arbejder. Så vil jeg belønne mig selv med en 15 minutters pause gør noget sjovt, som at læse en bog. Timeren holder mig fra at gøre pauserne for lange. Jeg får alle de gøremål gjort hurtigt, jeg har ikke spildt nogen tid, og jeg formår at planlægge i nogle fritid.
 • Jeg tog nogle kartotekskort og mærket dem Job, Hus, Skole, Trips, spejdere, Kirke, køb, Events, regninger, og [!!!]. Det sidste er for ting, der skal gøres ASAP. Jeg tapede kortene langs toppen af ​​en stor tavle oprettet i køkkenet, hvor alle kan se det. Langs venstre side, jeg skrev de dage i ugen. Under hver overskrift, kan nogen af ​​os placerer post-it noter, hver har en opgave, der skal udføres af en bestemt dag. Den, der tager på en opgave kan bære noten med ham og kaste det når opgaven er udført. Min mand beskyldte mig for at være obsessiv-kompulsiv om dette, men da jeg begyndte at bruge denne metode, får vi så meget mere fra hånden, og ender med at have mere tid til at have det sjovt.
 • Hvis du ikke er god til at organisere, aflevere det opgave til en person, der er, mens du koncentrere din indsats i dine stærke områder. Som tingene går sammen, være parat til at ændre og revidere opgaver, så folk i din gruppe ikke brænder ud ved at give mere, end de mageligt kan håndtere.