Sådan Organiser din garage

Sådan Organiser din garage

Garagen blev oprindeligt skabt som en del af hjemmet bruges til at gemme en bil eller et andet køretøj. Men i årenes løb er jeres blevet mere af et opfang område for el-værktøj, ekstra møbler, tøj og atletisk udstyr? Har rod overtaget så meget plads, at du ikke har drømt om at parkere en bil i der i år? Tid til at få organiseret!

Tag alt ud af garagen

Forhåbentlig foran din garage du har en temmelig tom indkørsel du kan arbejde med. Om nødvendigt, parkere din køretøjer i gården eller på gaden midlertidigt. Selvfølgelig, skal du vælge en dag, hvor det er relativt varmt og næppe regn, før du trække alle dine ting ud i det fri.

Mens du har din garage siddende tom, tage en butik kost og feje det ud. Så slippe af med nogen skuffen, der kan have indsamlet langs loftet eller i hjørnerne.

* Hvis du har en døråbner håndtag til din garage, skal du sørge for at rådgive børn og frække voksne til at holde sig væk fra det, mens du ren.

Se, hvad du kan skille sig af med

Sandsynligvis er der en masse ting, der er gemt i din garage, som du ikke har brug for - og sandsynligvis et par, som du ikke engang kender var i garagen i første omgang: Halloween kostumer fra for ti år siden, skistøvler, at der ikke længere passer nogen i familien, udløb dåser af suppe osv sortere disse elementer i tre bunker: trash, give væk og sælge.

Papirkurven bunke, naturligvis, er for ting, der bare har brug for at blive smidt ud. Hvis elementerne er små, kan du bare sætte dem ud i skraldespand. Men større ting, såsom møbler eller apparater, skal tages til deponering eller venstre ud for bulk pickup. Ring til nummeret for by tjenester for at se, om du har hovedparten afhentning i dit område.

Dernæst videre til giveaway bunke. Denne bunke er for elementer du enten gerne vil give til venner og naboer til at overfylde deres garager eller gerne vil donere til velgørenhed. Hvis en ven ønsker disse poster, så fortæl ham at komme og få dem med det samme. Du ønsker ikke at sætte dem tilbage i garagen eller lade dem sidde i indkørslen. For velgørenhed poster hverken køre til donation center og slippe dem ud, eller find en velgørende organisation, der vil samle de elementer op, hvis du lader dem på døren eller kantsten. Mange velgørende organisationer vil acceptere at gøre dette. Faktisk kan du have fået telefonopkald eller kort med posten.

Endelig har du gjort det til sælge bunken. Disse elementer er dem, du kan gøre nogle ekstra penge fra, såsom børns legetøj, boligartikler og samleobjekter. Enten sætte dem op på eBay eller Craigslist eller andre e-handels-websted til rådighed for dig, eller begynde at organisere et værft salg. Klik her for en artikel om, hvordan du gør dette.

Tilføj reoler, hvis du skal

Så hvad har du tilbage til at sætte tilbage i din garage? Tøj? Tools? Cykler? Afhængigt af hvad du har, er der mange lagringsmuligheder, som du kan overveje. De vigtigste ting, du skal tænke på er, om ikke du vil have plads til din bil.

Hvis ja, medmindre du har en utrolig ekspansiv garage, skal du sætte reoler tæt mod væggen. Du ønsker måske at måle bredden af ​​køretøjet og derefter give dig selv en 2-4 fod clearance omkring det (du vil have plads til at komme ind og ud af bilen efter alle), før du begynder at bygge noget. Markere den på gulvet af garagen med kridt om nødvendigt.

Den enkleste reoler kan bygges ved hjælp af to af fours eller lignende store stykker af træ og bare om cut spånplader oven på dem. Alternativt kan du købe readymade reoler eller en arrangør fra din lokale home forbedring butik.

Hænge ting op

Nogle ting, såsom cykler, var ikke rigtig lavet til hylderne, men du kan hænge dem på væggen i garagen og tage dem ned efter behov. Dette gælder for sæsonvarer, ligesom slæder og ski, så godt. Tjek din lokale sportsforretning passende bøjler eller bare sat nogle stærke og robuste negle. Du kan hænge ting fra loftet så godt. Bare sørg for at de ikke får i vejen for garageporten.

Put småting i skraldespande

Der er ikke en bedre garage organisation værktøj end den robuste plast bin. Du kan bruge dem til mindre emner, såsom fodbolde og forlængerledninger, og enten sætte dem på en hylde eller stable dem pænt oven på hinanden mod væggen. Mærke dem med et stykke malertape, og du vil vide præcis, hvor at finde det, du søger, og dine emner vil være beskyttet mod snavs, støv og fugt.

* Sørg for at få placeringer, der er den rigtige størrelse til at passe dine hylder. Tag målinger før du går. Stabl aldrig tungere placeringer på toppen af lettere placeringer. Vægten kunne knuse bin på bunden.

Sæt alt tilbage

Når du har fået din reoler på plads, og dine negle eller bøjler på væggene, er det tid til fornyelse din garage. Hvis du opdager, at du ikke har plads til alt, recheck din beholdning og se, om der er noget andet, du kan slippe af med, eller at du kan gemme et andet sted i huset eller i et skur. Hvis det stadig ikke virker, kan du overveje at leje en lagerenhed.

Træk bilen

(Valgfrit)
Nu hvor din garage er alt spic og span, trække bilen i at sikre, at det vil passe ordentligt - hvis det var dit mål alligevel. Sørg for, at ikke blot vil bilen passer med plads på siderne, men også, at du rent faktisk kan lukke døren. Hvis ikke, nogle reorganisering er i orden.

Hold garagen ren

Tænk over, hvordan din garage nødt til at være en rod i første omgang. Det var sandsynligvis fordi det blev en catch-all område for ting, du ikke har en plads til i fortiden. Skift dit sind indstillet til dette: Hvis jeg ikke har et sted til denne vare, har jeg virkelig brug for at holde det? Tager et par minutter til at overveje dette spørgsmål kan spare dig masser af plads i det lange løb.