Sådan Organiser din bil

Sådan Organiser din bil

Mange af os tilbringer en stor del af tiden i vores biler. Mellem pendling til arbejde, købmand ture, og få gang børnene fra en praksis til en anden, kan familiens bil bliver meget rodet. Efter disse enkle tips kan hjælpe dig med at få din bil organiseret og holde det på den måde, gør for mindre stressende rejse.

Hvad skal du bruge:

 • Stor affaldssæk (eller to)
 • Genlukkelig sandwich poser
 • Plastic kasse eller vasketøjskurv
 • Plastbeholdere (2 quart engangs slags arbejde fint)
 • Over-the-sæde pocket arrangørerne (valgfrit)
 • Kan udvides fil
 • Mellemstore klud eller lærred sæk
 • Selvklæbende velcro strips
 • Gamle håndklæde

Hvordan man får det organiseret:

 1. Rens din bil, smide alle gamle papirer og junk du ikke længere har brug for. Set noget, du tror, ​​du bliver nødt til siden (uden for bilen). Glem ikke stammen, handskerummet og sidelommer. Du kan benytte lejligheden til at vaske og støvsuge det indre af din bil.
 2. I handskerummet, skal du placere din bil manual, en lille lomme lommelygte og en lille notesbog, der indeholder vigtige telefonnumre. Medmindre du er i vane med at bære din tilmelding og forsikringsoplysninger med dig i din pung eller tegnebog, bør disse dokumenter også holdes i handskerummet.
 3. Eventuelle små, sjældent brugte elementer (såsom papirclips, batterier, etc.) bør placeres i genlukkelige poser og gemt i handskerummet.
 4. Medmindre du har et specifikt lagerområde i din bil for løs ændring (dvs. nogle modeller kommer med en mønt holder indbygget i instrumentbrættet område), samle Loose Change og læg den i en genlukkelig pose (du kan enten bruge en separat pose til hver værdi mønter eller en pose til det hele), og holde posen (r) i sidelommen siden af ​​førersædet for nem adgang.
 5. Selv om mange butikker sælger cd arrangørerne (nogle tillægger visirer, nogle er stå alene), kan en plastikbeholder arbejde lige så godt. Ziploc s 9 ½ kop rektangulære opbevaringsbeholder fungerer godt for dette. Placer dine cd'er i beholderen og holde på et område, der er tilgængelig, men af ​​vejen.
 6. Alle kort og vejledning bøger skal gå i sidelomme af passagersiden døren.
 7. Hvis du har børn, der bærer legetøj, spil og andre sådanne poster ind i bilen, kan du ønsker at investere i en lomme organisator, der passer over bagsiden af ​​dine forsæderne. Dette vil give børnene et sted at holde deres ting uden at have det rullende rundt på gulvet. Case Logic tilbyder en, der er relativt billige og har varieret lomme plads til at bære et sortiment af ting.
 8. Sæt den ene side af en Velcro strimmel til klud eller lærred taske. Dette vil fungere som din affaldspose. Vælg ligger godt i din bil for papirkurven taske (såsom bunden af ​​en af ​​de tilbage pladser) og klæbe den anden side af velcro-båndet efter det sted, hvor du ønsker at holde din papirkurv taske. Fastgør posen ved hjælp af velcro. Dette vil holde det på plads under kørsel, og forhindre, at papirkurven falder ud på bilens gulv. Sørg for at du ikke placerer væske (dvs. ufærdige soda) i papirkurven.
 9. Placer udvides mappe ligger godt (mellem de to forreste pladser) og bruge den til at holde diverse papirer og dokumenter (dvs. skoleformer, kvitteringer, lægens notater, etc.). Dette vil holde dine papirer fra at blive trampet, snavset eller ødelagt, mens i bilen.
 10. Hold en kasse med vaskeklude handy (de fleste er korte nok, at de kan holdes under sædet) for dem tid, når du har brug for at rydde op i et spild eller rydde op efter at have spist et måltid på farten.
 11. Spred gamle håndklæde ud i bagagerummet på din bil og placere plastkasse eller vasketøjskurv på toppen af ​​det. Kassen / kurv vil blive brugt til at holde overskydende elementer som f.eks førstehjælpskasse, jumper kabler, lommelygte, fodbolde, dagligvarer mv (for mere information om, hvad nødsituation emner, du bør holde i din bil på alle tidspunkter, kan du besøge bil ekspert, Edmunds.com. vil Håndklædet holde kassen / kurven i at glide rundt, når du kører.

Yderligere Tips og råd:

 • Hold en ekstra totalisatorspil taske (selv en plast købmand pose vil gøre) i din bil til at bære ting fra bilen til huset. Unødvendige elementer er mindre tilbøjelige til at akkumulere, hvis du er i stand til at bære dem i komfortabelt i en rejse.
 • Tøm papirkurv taske regelmæssigt. Det vil gøre noget godt for at have en papirkurv taske, hvis du lader det blive proppet til det punkt, overfyldte.
 • Lav en regel med børn og andre passagerer, at uanset hvad de foretager i den bil, de skal udføre ud igen. Dette vil holde bagsædet fra at blive rodet med gamle blade, legetøj, bøger osv
 • Bil luftfriskere altid tilføje en flot finish, men ikke overmande passagerer ved hjælp af alt for mange af dem.
 • Støvsug bilen regelmæssigt, herunder sæder og gulvmåtter, at holde bilen leder og følelse pæn.
 • Hvis du bruger din mobiltelefon i bilen, overveje at investere i en mobiltelefon holder, der klip til visir eller instrumentbrættet, så telefonen ikke efterlades glider rundt i sæderne, instrumentbrættet eller gulv. Det samme gælder for en iPod.
 • Du kan finde en lang række produkter til at hjælpe dig med at organisere din bil til enhver supermarked såsom Wal-Mart eller Kmart, de fleste auto levering butikker og online på steder som organisere det.