Sådan oprettes Widgets

Sådan oprettes Widgets


Før du virkelig kan lære at oprette widgets, er det bedst at identificere, hvilken slags widget du faktisk forsøger at skabe. Udtrykket "widget" dækker en bred vifte af applikationer, men den grundlæggende definition er et program, der kan installeres og drives på en webside, uden yderligere samling af kode. En udløber af banner-annonce teknik for reklame, widgets blev mere populær på grund af både deres interaktive karakter og den lethed, hvormed de viralt kan spredes.

Widgets findes gennem mange forskellige store virksomheder, såsom Microsoft, Yahoo og Apple. Uafhængige producenter skabe også widgets til forskellige sociale netværk platforme såsom Wordpress, Myspace, og Facebook.

Learning Sådan oprettes Widgets

I de tidlige dage af widget gør, ville man nødt til at vide flere forskellige kodning værktøjer, herunder DHTML, Javascript, PHP, eller Flash. I dag, kan du stadig oprette dem selv ved hjælp af web 2.0 værktøjer som AJAX.

Udvikling Nødvendige færdigheder

Udvikle nogle baggrund i grafik skabelse programmer er også en god idé, hvis du ønsker at skabe interessante og nyttige grafiske brugergrænseflader. Industristandarder såsom Photoshop, Illustrator, og fyrværkeri er alle nyttige. Det kan virke som en skræmmende niveau af dygtighed til at erhverve, og det er rigtigt, at de bedste widgets er skabt fra bunden af ​​hold, ikke enkeltpersoner. Der er virksomheder, der udelukkende arbejder på at skabe widgets, såsom Sprout, MuseStorm, og Konfabulator (som senere blev købt af Yahoo).

Apple Computer og Widgets

Apple-computer har integreret widgets i hele styresystemet for Tiger og Leopard, og for at fremme udviklingen har udgivet en Software Development Kit (SDK) sammen med tutorials til at skabe widgets. Disse widgets kræver en vis kodning viden, og har et begrænset marked på grund af Apples mindre markedsandel, men mange af de færdigheder og teknikker, der kræves for at oprette en widget er nyttige i at skabe andre. Erfarne udviklere har som regel meget lidt svært ved portering kode fra én platform til en anden.

Apple skiller også widgets i tre kategorier, der beskriver udviklingen af ​​alle widgets:

  1. Tilbehør Widgets - helt selvstændig, har disse ikke kræver en internetforbindelse eller et andet program på computeren. Et ur er et eksempel på denne type widget.
  2. Ansøgning Widgets - Disse widgets bruger et andet program, såsom en adressebog eller kalender, for en kilde, og som regel give oplysninger i en enkel grænseflade.
  3. Information Widgets - Designet til at indsamle data fra internettet, vil disse viser aktiekurser, top musik lister eller andre emner fra nettet. Disse widgets virker ikke, medmindre der er en aktiv forbindelse fra computeren til internettet.

Nemmere måder at gøre Widgets

Flere af de større virksomheder, specielt Microsoft og Yahoo, har også skabt hele online udviklingsmiljøer, hvilket gør det nemmere at oprette widgets uden kodning nødvendig overhovedet. I stedet, er brugerne får grafiske interfaces på nettet med konfigurerbare værktøj, sammen med lektioner om at skabe widgets.

Microsofts Popfly

Microsofts "Popfly" miljø er et godt eksempel på dette, og på en måde miljøet oprettet for at hjælpe med at undervise, hvordan du opretter widgets er en stor widget selv. Sitet giver ikke kun de værktøjer og tutorials til at skabe den widget, men det giver også mange eksempler på andre kontroller foretaget af brugerne. Nogle eksempler kan nævnes spil, business apps og stedspecifikke widgets som "Seattle Traffic Widget."

Web 2.0 Widget Apps

Mange af disse widgets bygger på web 2.0-programmer, der er blevet allestedsnærværende på mange desktops, såsom Google Maps eller Twitter. For Seattle trafik widget nævnt ovenfor for eksempel en kombination af Google Maps, Flickr og de teknikker til RSS syndikering kombineret i Popfly miljø til at skabe den widget, som kan enten monteres i en webside eller anvendes standalone inden for Windows eller Macintosh widget miljø.

Afsluttende ord

Oprettelse af en widget er forholdsvis ligetil, hvad angår selve koden. Enhver kan gøre det. Derfor vil den vigtigste del er at fastslå, hvad din widget vil gøre, og hvordan man kan præsentere det. Det vil hjælpe det skiller sig ud fra de tusinder rådighed, og sikre din egen widget succes.

.