Sådan oprettes Vector Art med Illustrator

Adobe Illustrator er virkelig en vektorgrafik skaberen og redaktør, hvor enhver bruger kan bruge det til at skabe kunst og grafisk design billeder. Denne software er den førende, når det kommer til digital kunst, hvilket er grunden til Adobe Systems, dens ejer, gør et ton af penge at sælge den. Kom ned til det, ved hjælp af Adobe Illustrator CS5, den nyeste version af denne software serie, kan virkelig give med tonsvis af muligheder for vektorgrafik, der anses for en fordel i forhold til andre programmer som Adobe Photoshop og lignende. For eksempel kan skabe vektor kunst på Photoshop forlade dit output helt pixeleret. Med Illustrator, er dette spørgsmål ikke ind i billedet, bogstaveligt talt, da vektor kunst du opretter med det ikke er baseret på pixels på alle. Anyway, her er nogle nemme trin til at gøre og oprette din første vektor kunst hjælp Illustrator.

  • Start Adobe Illustrator. Antages det, at du har Adobe Illustrator allerede er installeret på din computer, skal du navigere til filen for at starte den. Hvis genvejen til programmet er på skrivebordet, og dobbeltklik på den for at starte. Hvis ikke, skal du vælge "start" efterfulgt af "alle programmer". Naviger til mappen Adobe Illustrator, og klik på løfteraket filen fra undermenuen. Nu, hvis du ikke har Illustrator installeret endnu, kan du besøge adobe.com og downloade installationsprogrammet. Du kan downloade prøveversionen, der vil tillade dig at bruge det til et bestemt antal dage. Hvis du kan lide at bruge det, kan du nemt opgradere licensen ved at købe det online på deres hjemmeside.
  • Opret en ny fil. Så snart Illustrator er oppe at køre, skal du oprette en ny fil ved at vælge "File" øverst i menuen og klikke på "Ny" fra menuen. På dette tidspunkt, vil du nødt til at indstille størrelsen og omfanget af den nye fil. For eksempel, hvis du opretter en brochure eller et kort, derefter plot i dimensionerne for at dokumentstørrelse.
  • Begynd at tegne. Når den nye fil er klar, begynde at tegne dit billede. Brug værktøjslinjen for at hjælpe dig med at oprette dit design og image. Den Bezier og punkt kurver er formentlig de værktøjer vil du højst sandsynligt brug. Du kan bruge musen til at begynde at gøre dit billede kommer til livet frihånd, men det kan være svært for en masse mennesker. For at gøre tingene lidt nemmere, købe dig selv en digital pen, som du kan oprette forbindelse til din computer via USB. Denne pen vil komme med en digital touch pad, der vil fungere som det papir, som du vil tegne billedet.
  • Samkopier gennemsigtighed. Efter at have afsluttet dit design, vil du ønsker at gøre gennemsigtigheden i din nye billede lejlighed til at anvende de andre funktioner og værktøjer, Illustrator giver. For at gøre dette, skal du blot trykke "CTRL" og "A" samtidigt for at markere hele billedet. Mens billedet er fremhævet, pege med musen på "objekt" i topmenuen og vælg "flade gennemsigtighed" i undermenuen. En ny dialogboks vil poppe op. Klik på "OK" for at gøre det så.

Når du har gennemført alle de tilpasninger på dit design, skal du gemme filen. Så snart du gemme det på din computer, kan du nu stå stolt, da du har oprettet din første nogensinde vektorgrafik hjælp Illustrator. Nu, hvis du ønsker at lære mere om de snørklede af at bruge Illustrator, kan du besøge adobe.com og læse op på litteraturen tilgængelig for download.