Sådan oprettes Stregtegning Animation Brug Stop Motion

Hvem gør ikke € ™ t kærlighed tegnefilm? Fra kølige, gulerod-spise kaniner til at omdanne kæmper robotter, fra heroiske skildpadder til dovne katte, thereâ € ™ sa tegneserie for alle. Ung eller gammel, dreng eller pige, alle bare elsker en god gammeldags sjov og spændende tegneserie. Hvis du nogensinde har drømt om en dag at komme med den næste store tegneseriefigur, nu er din chance. Med lidt øvelse og dygtighed, kan du tegne og animere noget. Stop motion er en ret cool animation teknik, som du kan gøre derhjemme med et par enkle værktøjer, og du behøver ikke engang at være god til at tegne! Her er hvordan man skaber stregtegning animation ved hjælp stop motion:

  • De rigtige værktøjer. Stop motion animation brug for nogle specialværktøj. Du har brug for selvfølgelig et digitalt kamera. Der er særlige kameraer, der er designet med funktioner til at tage stop-levende billeder, og til interaktion med stop motion animation software. Det er stærkt anbefales, at du får en af ​​disse, men regelmæssige digitale kameraer bør gøre det trick. Du skal også bruge animation software. Nogle gode stop motion software indeholder Stop Motion Pro, MonkeyJam (som er freeware), Stopmotion Station, Drage Stop Motion og Boinx softwareâ € ™ s iStopMotion serie. Nu kan de fleste af disse programmer hentes gratis på forsøgsbasis, men for at få hele pakken, skal du købe dem. Hvis youâ € ™ re alvorligt med animation, ita € ™ sa god idé at få et af disse programmer. Endelig skal du nok ledig harddiskplads til opbevaring, nok RAM og processorkraft, så computeren wonâ € ™ t forsinkelse eller bremse, mens du arbejder på et projekt og et grafikkort til at give dig mere hukommelse. Installation af programmet og klar dit kamera og program, fordi du er ved at begynde.
  • Oprettelse af din stop motion stregtegning animation. Du kan starte på ved at lave en tegning skabelon for dig at følge, når du begynder at spore og optagelse. Dette kan hjælpe med at guide dig på vej. Tape din skabelon ned på din tegning bord, så den ikke bevæger sig rundt, når du begynder at spore. Nu tager endnu et stykke papir og sætte det på toppen af ​​din skabelon. Kontroller først, om du kan se tegningen, og hvis det kan ses på kameraet. Du donâ € ™ t ønsker det skal vises i din animation. Nu kan du begynde at tegne og optagelse. Din tegneværktøj helt afhænger af dine præferencer. Du kan bruge en markør, blyant eller pen. For hver linje, du tegner, føje en ramme til din animation ved hjælp af softwaren. Korte linjer betyde flere rammer og lange linjer betyde færre frames. Praksis tegning / sporing og registrering, indtil du får hænge af det og sørg for at kameraet doesnâ € ™ t flytte. Du kan tilføje farve på samme måde, så ita € ™ s op til dig, hvis du ønsker at farve din tegning, som du går eller efter youâ € ™ ve færdig. Når du er færdig med dit projekt, afspille det tilbage og se, hvordan du gjorde.
  • Tips og påmindelser. Den software giver dig mulighed for at lege med en masse funktioner såsom hvor mange billeder per sekund, kontrast osv Sørg for at have en god lyskilde og operere på en stabil skrivebord. Du kan også tilføje tekst og ord til din animation og endda forskellige baggrunde. Hvis du virkelig ønsker at gøre det spændende, at gøre mere end én tegning ad gangen. Og husk, jo flere linjer, du bruger, jo mere detaljeret din animation får.

Oprettelse stregtegning animation kan være lidt trættende, men når du er færdig, vil du helt sikkert være tilfreds. Praksis, praksis og øve nogle mere og hvem ved hvor dygtig du kan komme med en pen og kamera.