Sådan oprettes og Følg en Stock Portefølje: Google Finance

Hvis har en eksisterende aktieportefølje eller ønsker at holde styr på visse bestande, som du kan være interesseret i, Google Finance er en online program, der vil give dig nem og hurtig adgang til lager og finansielle oplysninger. Dette vil hjælpe dig med at overvåge effektiviteten af ​​din nuværende og fremtidige investeringsportefølje overalt du gå. Alt du skal er at få adgang til internettet og logge på din Google Finans-konto. Bedst af alt, Google Finance er helt gratis.

Tilmeld dig en ny konto. Hvis du ikke har en eksisterende konto, tilmelde dig en gratis konto nu. Besøg google.com/finance og tilmelde dig en gratis Google-konto for at kunne få adgang til de funktioner på sitet. Klik på "Log ind" linket i øverste højre hjørne af siden for at henvise dig til Google Finance tegnet i siden. Hvis du vil oprette din nye konto, skal du klikke på "Opret en konto nu" placeret under tegnet i kassen. Dette vil føre dig til tegnet op, hvor du vil blive bedt om at fylde visse oplysninger for at fuldføre processen og oprette din konto. Når din konto er blevet oprettet, vil det automatisk overføre dig til siden Google Finance, hvor du vil se, at du allerede er logget ind.

Log ind på Google Finance. Hvis du har en eksisterende Google Finance konto, skal du logge ind ved at få adgang til google.com/finance og klik på "Log ind" link. Udfyld brugernavn og adgangskode til din konto, og siden vil blive omdirigeret til din personlige Google Finance side.

Udforsk menu Google Finance. Den første side, du vil se, når du logger ind vil være "markeder" side, hvor du vil se forskellige oplysninger om DOW, S & P 500, og NASDAQ. Bortset fra disse, vil du se de nyeste opdateringer til nogle af de mere populære aktier i markedet. Hvis du klikker på "News" i menuen i venstre side, vil du blive overført til en side, hvor alle de nuværende og seneste nyheder om visse bestande vil blive offentliggjort for dig at gennemlæse.

Opret din portefølje. Hvis du vil oprette din portefølje, skal du klikke på "Portefølje" menuen linket i venstre side af hjemmesiden. Dette vil bringe op din personlige investeringsportefølje. I denne side kan du tilføje navnet på den virksomhed, du ønsker at spore og overvåge på følgende formularfelt og klik på "Tilføj til portefølje". Dette vil tilføje selskabet til din portefølje, hvor du vil se det daglige ydeevne og nyheder. Du kan klikke på denne portefølje, og du vil blive omdirigeret til en side, hvor alle de nødvendige oplysninger, som du for at gøre en smart investering beslutning vil være til rådighed for gennemlæsning.

Køb og sælg gennem Google Finance. Du kan bruge Google Finance til at købe aktier i bestanden for selskaberne i din portefølje så godt. Hvis du har køb bestand uden for Google Finance, kan du stadig bruge den til at spore din investering ved at indtaste oplysninger om transaktionen på fanen "Transaktioner".

Google Finance gør det nemt for dig at oprette en aktieportefølje til at hjælpe dig med at overvåge og styre dine investeringer overalt og overalt. Hvis du planlægger at gå på en ferie, skal du ikke bekymre dig om, hvordan dine aktier gør. Tjek på det ved at logge på. Så længe du har adgang til internettet, kan du få adgang til og administrere din portefølje nemt.