Sådan oprettes Grafer, kort Brug Excel

Diagrammer er billede illustrationer af dine data, og, som det gamle ordsprog siger, "Et billede siger mere end tusind ord". Et diagram i et regneark er tilstrækkeligt til at forklare hver data om rapporten. Den studievært er reddet fra at forklare projektarkdataene i så mange tusind ord. Med diagrammer kan du gøre dine data visuelt. Du kan oprette et diagram for at vise ændringerne i dine data over tid eller hvordan de dele af dine data passer sammen som en helhed. Excel kan nemt forvandle dine data til dynamiske diagrammer.

Kan oprettes diagrammer og grafer ved hjælp af Excel.

  1. Åbn Excel og åbner en projektmappe, hvor at få data.
  2. Indtast de tal og interval, der skal tegnes. Medtag ikke overskriften titler.
  3. Vælg en diagramtype og variation. Der findes forskellige typer af diagrammer såsom Pie, Bar, Line og Kolonne diagrammer. Bar og kolonne diagrammer sammenligner række data. Søjlediagrammer viser sammenligning mellem emner, mens kolonne diagrammer kan vise en sammenligning over tid. Lagkagediagrammer vise forholdet af dele til en helhed. Område eller LINE diagrammer er bedst til at vise mængden af ​​forandringer i værdier over tid.
  4. Efter valg af Chart typen, klik og greb musemarkøren for at se diagramtype, du udvalgte med oplysningerne i den. Klik på Næste for at se flere indstillinger, skal du klikke på Udfør og du vil se din komplette diagram.
  5. Tilføj et diagram titel og Axis titel til diagrammet. Under dataserie i, skal du sørge for, at rækken er valgt, og klik derefter på Næste. Klik i Chart Title tekstboksen, og skriv titlen. I aksen Titel området klikke i kategori boksen og skriv hvad du ønsker at sætte på aksen. Klik derefter på knappen Udfør.

Hvis du vil afslutte Excel punkt musemarkøren til fil, og vælg Exit. Dette er, hvor hurtigt et diagram kan trækkes ved brug af Excel.

Oprettelse af en graf, der er et diagram eller tegning ved hjælp af softwaren Excel er ikke så svært som nogle mennesker tror. Ovenstående trin kan guide en ikke-computer bruger til at vise forholdet mellem de beløb eller tal. Når en mængde ændres i grafen, i form af diagrammet eller tegning også ændret. Grafer bruges til at vise data og dem mest almindeligt anvendte er linjer, barer, søjle og pie.

Grafer kan bruges til at vise mange typer statistikker, som ikke er begrænset til de simple typer såsom bar, linje, og cirkel eller cirkel. Fakta bliver klarere og mere forståelig. En graf eller diagram præsenterer fakta i billedet form. De er diagrammer, der viser forholdet af statistiske mængder. Det er en af ​​de enkleste måder at associere tal. De kan bruges til at forestille data på en mere reflekterende forståelse af arten af ​​en given problemstilling eller nylige fremskridt.

Kunne oprettes diagrammer i grafiske former for uanset type præsentation. Det er vigtigt at lære Excel-regneark, før diagrammer og grafer kan studeres.