Sådan oprettes Fake Freckles?

Hvis du ikke har nogen fregner på dit ansigt, er det tid til at tegne dem. Denne sommer, fregner er den hotteste trend.

Sådan oprettes Fake Freckles?

Ikke længe siden blev fregner kæmpede på mange forskellige måder - fra at bruge tvivlsomme cremer til kosmetisk kirurgi. I dag, selv dem, der aldrig har haft fregner ønsker at få dem, fordi de er blevet utroligt populære. For to uger siden, Demi Lovato indsendt en makeupless Selfie kaldes "Freckles" på Instagram, og senere Topshop udgivet en speciel kosmetisk blyant, så alle kan drage fregner derhjemme.

I dag fregner er så varmt som de buskede øjenbryn som Kara Delevingne eller smilehuller som Kate Middleton tendens. Fregne blyanter er blevet solgt i årevis af en række forskellige mærker fra Lancôme til Chanel. En berømthed makeup artist fra Storbritannien, Kate Best, der har arbejdet med Teri Hatcher og Vanessa Williams, delte nogle professionelle hemmeligheder for at opnå den mest fashionable sommer billede.

Kate rådgiver ved hjælp af en blyant et par nuancer lysere end dine øjenbryn. Tegn prikker på begge sider af næsen og næseskillevæggen. Freckles må ikke strække sig ud over midten af ​​kinden. Spidsen af ​​blyant skal være stump, for fregner til at være mere realistisk. Tryk forsigtigt prikker med fingeren, og derefter anvende en lidt pulver og distribuere den med en pensel. Husk, at mindre er bedre. Freckles på dit ansigt skal se helt naturligt, så de ikke tiltrækker meget opmærksomhed. Glem ikke, at de er udarbejdet, så ikke gnide dit ansigt. Ellers vil din trendy billede blive til en udtværet ansigt, som har hårdt brug for at blive vasket.