Sådan oprettes et nyhedsbrev Brug Microsoft Works

En af de bedste måder at holde kontakten og kommunikere med folk, uanset fagligt socialt eller er ved at oprette og sende regelmæssige nyhedsbreve. Oprettelse af en nyhedsbrev er enkelt og effektivt, hvis du bruger en desktop publishing program som Microsoft Works. Dette program giver dig en brugervenlig måde at organisere dine tanker og placere det hele i ét dokument. Det tilbyder en bred vifte af nyhedsbrev skabeloner at vælge imellem og muligheder for at tilpasse det til dit tema. Microsoft Works er en desktop publishing pakke, der er adskilt fra den berømte Microsoft Office kulør. I det væsentlige, bruger Microsoft Works samme motor som Microsoft Word. Så hvis du allerede er bekendt med Word, bør Works være let.

Installer og åbn Microsoft Works. Når du køber din kopi af Microsoft Works, skal du indsætte installations-cd'en i cd rom og initialisere installationsprocessen. Følg vejledningen, indtil installationen er fuldført. Det bør kun tage et par minutter. Så snart den er installeret, skal du klikke på Microsoft Works Task Launcher ved at navigere gennem "Start" menuen og "Programmer". Dette åbner vinduet, hvor du kan starte din nye projekt.

Vælg en skabelon. Når Microsoft Works åbner, vil et nyt vindue blive fortrængt. På toppen af ​​vinduet, er der muligheder at vælge imellem. Da vil du ønsker at åbne et nyt projekt ved hjælp af nogle af de integrerede skabeloner i programmet, skal du klikke på "Skabeloner" ikonet i topmenuen. Dette vil bringe et udvalg af forskellige skabeloner til dit nye projekt. Find søgelinjen øverst til højre i hovedvinduet og skriv "nyhedsbrev", og klik på "Enter" på tastaturet. Dette vil søge ansøgningen og vise eventuelle skabeloner til rådighed for nyhedsbreve. Når alle nyhedsbrev skabeloner fundet vises på hovedvinduet Klik på hver skabelon for at se en forhåndsvisning af den på højre side. Nedenfor preview af hver skabelon vil være en knap mærket som "Brug denne stil". Så snart du har besluttet på skabelon til dit nyhedsbrev projekt, skal du klikke på "Brug denne stil" for at indlede et nyt dokument med skabelonen allerede er indarbejdet.

Opret og rediger dit nyhedsbrev. Når nyhedsbrevet skabelon vises som det nye dokument, du er nu klar til at redigere og tilpasse skabelonen til at oprette dit nyhedsbrev. Hvis du vil tilføje ny tekst, blot dobbeltklikke på en eksisterende tekst skabelon til at erstatte den med den nye. Indtast det i feltet og trykke på enter. Hvis du har genstande, der allerede spare på Microsoft Word, åbner det op og kopiere og indsætte den i den ønskede tekstboks. Sørg for at justere tekstbokse som du ønsker det. Du kan have til at redigere størrelsen og skrifttypen på din tekst for at opnå den ønskede størrelse på tekstboksen så godt. Du kan tilføje billeder samt med "Indsæt billede" -funktionen. Template farver og mønstre kan tilpasses såvel ved at fremhæve de billeder og farver og dobbeltklikke på dem for at få ejendommene. Ændre den til en farve eller nuance, du ønsker.

Når du er færdig med at tilpasse og tilføje oplysninger om dit nyhedsbrev, gemme det i et Microsoft Word-fil, så folk, der ikke har Microsoft Works i deres computer vil være i stand til at se det, når du sender den til dem. Du kan konvertere filen til en PDF-fil, og ved at gå online og leder efter gratis online Word til PDF konvertering hjemmesider.