Sådan oprettes et mål Bog

Goal bøger er blevet et populært tema i scrapbooking. Oprettelse af din helt egen målsætning bog er en fantastisk måde at liste ned og holde styr på dine drømme og forhåbninger. Holde dine mål i skak er et skridt væk fra at nå dem. Motivere og opmuntre dig selv ved at omdanne dine personlige indsigt i kreative og kunstneriske output ved at følge disse enkle og nemme trin!

  • Forbered dine materialer. Hvis du vil oprette dit mål bog, skal du bruge et bindemiddel eller en mappe-lignende mulighed for at bære de sider af dit projekt. Det er dog anbefales at bruge en tre ringbind til dette projekt. Saml nogle personlige fotos, blade, farvet papir og dekorative detaljer som glitter, pailletter, og klistermærker til dit mål Booka € ™ s sider. For at sætte det hele sammen, skal du bruge nogle farvestoffer, saks, lim og tape.
  • Organiser indholdet i dit mål bog. Start ved at dividere dit mål bog i sektioner eller kapitler, som giver mening for dig. Brug ark farvet papir som skillevægge ved mærkning dem med deres respektive titler. Eksempler på titler ville være en € ~Familyâ € ™, â € ~Friendsâ € ™, â € ~Romanceâ € ™, â € ~Careerâ € ™, â € ~Savingsâ € ™, â € ~Healthâ € ™, â € ~ Travelsâ € ™ og lignende.
  • Indret dit mål bog. For at gøre dit mål Booka € ™ s sider skiller sig ud, skal du bruge farvelægning materialer til dine etiketter og overskrifter samt dekorative detaljer for din pagesâ € ™ grænser. En anden god idé ville være at skære ud personlige eller magasin fotos og skabe mini-collager ud af dem. Pointen er at være kreativ og at tilføje nogle personlighed til din bog.
  • Skriv ned dine mål. Under afsnittene gældende, start notering ned dine mål. De kan være så mange som du ønsker, eller så lidt som du kan tænke på i øjeblikket. Du kan optage dem i punktform eller forklare dem i korte afsnit. Detaljer hjælp til at afgøre dit mål prioriteter. Skrivning specifikke tidsrammer vil handlemuligheder, deadlines og forventede resultater opfordre dig meget. Selvom det ikke er nødvendigt mere detaljeret de er, jo lettere er at holde styr på.
  • Spor dine fremskridt. Vend tilbage til dit mål bog i ny og næ for at se, hvor langt du er i at nå dine mål. For at holde styr på dine resultater, tegne felterne ud for hvert mål og tilføje flueben til dem, der er blevet gennemført. Hvis du tilfældigvis er i færd med at opfylde dine mål, skrive ned nogle opmuntrende ord, ville en kort refleksion eller flere erkendelser være en god måde at spore ned dine fremskridt.
  • Bare holde skriftligt. Dit mål bog er en konstant og kontinuerlig personlige projekt. Målet er at liste ned dine håb og drømme i rammerne af dit eget rum. Den primære idé i at holde et mål bog er potentiale til at vende tilbage til at skrive, når du har lyst til det. Du er velkommen til at fortsætte udsmykning og tilføje flere sektioner og titler til dit mål bog, når behovet opstår.

Goal bøger er en fremragende idé til notering ned dine egne mål og ambitioner. Endnu vigtigere, mål bøger symboliserer din egen personlige forpligtelser. Oprettelse af dit eget mål bog taler mængder af din dedikation til direkte din lifeâ € ™ s kurs mod et frugtbart og tilfredsstillende oplevelse. Den virkelige opgave er at arbejde på dit mål bog ved at leve det ud i hverdagen.