Sådan oprettes en Wire Tree Skulptur: Wire Art

Sådan oprettes en Wire Tree Skulptur: Wire Art

Wire er en fantastisk skulptur værktøj. Uanset om det bliver brugt til en model for et større projekt eller for selve projektet, det har potentiale for at være en virkelig cool kunst stykke. En af de nemmeste skulpturer at gøre med wire er et træ. Det vil være lettere for dig, hvis du er fortrolig med skitsering træer. Denne viden vil hjælpe dig til bedre at forstå andel.
Her er nogle vigtige ting at huske, før du starter wire kunstprojekter, samt hvordan du opretter en tråd træ skulptur.

 1. Hvilken ledning til at bruge? Når du vælger tråd, er der mange ting at overveje. Hvis du går til en bestemt udseende, er det vigtigt at vælge din tråd i overensstemmelse hermed. Når du foretager et mindre stykke, som du håber vil have en lysere udseende, er det bedst at bruge en mindre, lettere sporvidde. Når du foretager noget større, vil naturligvis tungere tråd anvendes. Husk også hvis mindre tråd anvendes på et større skulptur, meget mere vil blive opbrugt. Små håndværk wire kan findes næsten overalt, i ethvert fartøj sektion af en butik, herunder alle formål butikker såsom Walmart, eller kunst levering butikker. De findes normalt på små spoler og ofte kommer i mange farver. Du kan også bemærke, at disse mindre tråde kan komme i forskellige målere. Måleren afhænger af tykkelsen af ​​tråden. Hvis du er på udkig efter noget mindre, men mere smidigt, vil du ønsker at vælge en wire med en højere sporvidde. Den højeste er generelt 20. Disse ledninger er ofte mere bøjelige end andre. De kommer i forskellige former for metal - stål og kobber. Kobber ledning vil være en smule mere bøjeligt end mange af de andre, men det er strengt kobber farvet, så du vil være i stand til nemt at identificere kobbertråd kunst. Afhængigt af dit valg af træ, kan kobber farve være interessant.

  Du kan finde store spoler af tungere tråd på mange butikker, herunder isenkræmmere. Disse er omtrent det samme som de mindre i sort, men de kan ikke komme i forskellige farver. Dette skyldes, at disse ledninger ikke var meningen at skabe skulptur eller håndværk. En anden mulighed er en bøjle. Dette er en enestående valg for sculpting hvis du går til et mere rustikt look. At finde en bøjle, der er gamle og brugt op, at du kan bøje alle hvilket måde er en fantastisk tilføjelse til stykket.
 2. Sådan oprettes en Wire Tree Skulptur: Wire Art
  Værktøjer: De bedste værktøjer til at bruge, når du opretter et træ skulptur er dine hænder, og et par spidstang. Når du bruger mindre tråd, det absolut er muligt at bruge dine hænder. Ofte vil tråden være så lille, at den vil bøje uden problemer. De spidstang vil også komme i handy for dette, selv om. Dette er for at fastgørelse af ledninger og bøjning og sikring. Du vil også bruge nålen næse for de større ledning, især hvis du har brugt bøjle, hvilket er særligt stærk, og kræver en masse styrke til at bøje.
 3. Hvordan til at forme? Når du har valgt din tråd og har dine værktøjer handy, er du klar til at starte. Dette er en stor og nem projekt, der vil hjælpe dig med at finpudse dine kunstneriske evner, især på området for at lære tre-dimensionelle proportioner.

  Tag tråden og skabe basen første, som er stammen af ​​træet. Der er to måder at gøre dette og få det til at se fantastisk. Du kan tage tangen eller din hånd og bøje ledningen, så ledningerne zigzag op og ned - vertikalt - at skabe stammen. Splay de nederste ledninger ud lidt og tromle dem ud på bunden og træet skal sidde op på egen hånd. Du kan også tage tråden og spiral den fra bunden til toppen. Disse teknikker vil både give dig anderledes, men effektiv, ser ud.

  For blade og øverste del af stammen, der er et par ting du kan gøre. Du kan enten holde tråden fra stammen kontureret og bare fortsætte på at skabe toppen af ​​træet, eller du kan vedhæfte et nyt stykke. Det nye stykke kan fastgøres med en tang. Det er bedst at vælge en større flad plet af wire, der allerede er modelleret og wrap wiren skal fastgøres så stramt som muligt omkring den eksisterende streng. Hvis pakket stramt nok, bør det forblive stadig uden at rokke frem og tilbage.

  Toppen vil se bedst, hvis det er tilfældigt. Ikke to træer er den samme. Hvis du opretter et træ med blade, bare bøje og kurve ledningerne indtil faserne alle ser fuld, og toppen af ​​træet ser ud til at være i fuldt flor. Oprettelse af toppen af ​​træet kan være lidt vanskeligere at gøre med en bøjle, som de ikke bøjes så let i en afrundet måde som mindre ledninger gør. Der er ingen regel, at de forskellige størrelser ikke kan kombineres.

Oprettelse skulpturer ud af tråd er et sjovt projekt. Kan ofte skabes Skulpturerne og ændrede derefter når behovet byder sig. Uanset om du er ved at oprette et træ for et fremtidigt projekt eller bare for sjov og af hensyn til kunst, held og lykke!

Nødvendigt værktøj:

 • Wire
 • Tænger

Tips:

 • Kombiner wire størrelser, hvis du skal!
 • Få en tang, som har en bidetang ved foden af ​​de to tips.