Sådan oprettes en uddannelse Video

Virksomheder bruger ofte en træningsvideo at få deres nye arbejdstagere bekendt med deres fælles forretningspraksis, og også til at blive underrettet om visse aktiviteter og adfærd, der kan anses som faux pas i arbejdsmiljøet. Mange virksomheder ansætter audiovisuel præsentation producenter og video beslutningstagere til at få disse mini film sammen, og mens den fungerende er en smule ønsker i de fleste af scenerne, disse videopræsentationer er mere end nyttige i at gøre en clueless medarbejder forstå krinkelkroge og nuancer af at være i et nyt selskab.

Uddannelse videoer normalt fremhæve virksomhedens værdier, og de fælles aktiviteter, som medarbejderne normalt gøre på en regelmæssig basis. I mange tilfælde ville blandt de mulige indholdet af den første video præsentation være de sikkerhedsforanstaltninger, at medarbejderne har brug for at foretage, mens på jobbet. Så efterfølgende videoer kan omfatte uddannelse kosttilskud for sikkerhedstjek og førstehjælp.

Mens produktionen af ​​en træningsvideo meste er bedst at overlade til professionelle video beslutningstagere, kan en lille virksomhed eller en virksomhed med et budget vil gå gør-det-selv rute. Her er et par tips om, hvordan du opretter din egen træning video.

Brainstorm. Den bedste måde at starte er at brainstorme ideer først. Hvad er den video skulle være om? Hvordan kan video bedst formidle det budskab, du ønsker at formidle til praktikanter? Hvilke typer af videoer vil du bruge? Vil du bruge slideshow præsentationer? Vil du bruge sketches og handlet ud scenarier? Disse spørgsmål skal besvares først, før du kan komme videre.

Storyboard. Når du har en historie ned til din video præsentation, kan du derefter gå videre til at skabe et storyboard. Et storyboard ligner en tegneserie, og vil indeholde de vigtigste scener i din undervisningsmateriale. Prøv at finde ud af, hvordan scenerne vil blive skudt, og hvor meget taler ville blive inddraget. Du kan også identificere de vigtige begivenheder og effekter til hver scene. Vil der være musik i baggrunden? Hvad med at bruge tekst og voice-overs? Berigelse oplevelsen er altid godt, så længe det doesnâ € ™ t distrahere seeren fra det vigtigste fokus i videoen.

Optagelse scenen. Det næste skridt er scouting for et sted at skyde din video. Siden youâ € ™ re vil være at simulere begivenheder på kontoret eller fabrikken, kan du bruge dine egne faciliteter. Det vil ikke blot være bekvemt, det ville også hjælpe reducere omkostningerne. Du kan også begynde at screening og audition folk til eventuelle dele i uddannelse video. Visse af dine medarbejdere vil sandsynligvis være begejstret for at være en del af en uddannelse video. Sørg for, at du tager de mennesker, der registrerer de bedste på kameraet. Der er nogle ansigter og personligheder, der bare dukker på skærmen. De kan ikke være nødvendigvis den bedste leder folk, men de er helt sikkert det mest watchable.

Redigering. Skyd dine scener og følg skud som planlagt. Har scriptet klar til de aktører, der kan have svært ved at huske linjerne. Når du har alle de scener, gjort, kan du fortsætte med at redigere videomateriale. Du kan bruge kommercielt tilgængeligt software som Adobe Premiere eller Apple FinalCut. Eller hvis du foretrækker enkelhed og hvis youâ € ™ re på et stramt budget, kan du bruge Microsoftâ € ™ s egen gratis Movie Maker. Rediger, klippe og indsætte væk til at gøre filmen så tæt på at ligne en professionel video, som du kan. Her kan du tilføje effekter som voice-overs, tekst overlays og scene overgange. Hvis du hellere vil have den post-produktion gjort professionelt, så er dette også muligt. Mindst du var i stand til at spare nogle omkostninger under optagelserne.

Publishing. Så det sidste skridt ville være at offentliggøre og opbevaring af uddannelse video. De fleste videoer kan gemmes digitalt i dag på harddiske som filmfiler, der kan ses med medieafspillere som Quicktime og Windows Media Player. Men ita € ™ s bedst at gemme dine videoer i DVD-format, da disse let opbevares, sidste lange, og kan nemt ses med enhver dvd-afspiller.

Du vil måske finde det nødvendigt at opdatere din uddannelse video regelmæssigt, især hvis nye teknologier eller processer kommer på plads på din arbejdsplads. Til dette formål kan du holde arkiver dine tidligere skud og optagelser til fremtidig brug. Men hvis youâ € ™ ve allerede produceret en video, som beskrevet her, så ville du sikkert finde det let at producere din næste.