Sådan oprettes en System Repair Disk

Windows 7 er den nyeste version af operativsystemet platform frigivet af Microsoft Corporation. System reparation disk er allerede tilgængelig i Windows Vista, men funktionen er blevet finpudset og poleret i Windows 7, hvilket gør det brugervenligt og lettere at udføre et system fix.

Systemet reparation disk er en praktisk funktion, der bruges til at fremstille en bootbar disk, som brugerne kan bruge i tilfælde af operativsystemet starter ikke korrekt på grund af en fatal fejl det stødte. Hvornår sker en fatal fejl, vil dit operativsystem ikke længere indlæse dermed skal du bruge reparation disk for at gendanne systemet tilbage til den konfiguration, det havde, før det styrtede ned. Når du indsætter reparation disk i cd / dvd-rom-drev, vil den indlæse Windows Recovery Environment, hvor recovery værktøjer og kommandoprompten gemmes. Det vil hjælpe dig med at reparere og gendanne unbootable Windows-systemet tilbage til en tidligere ordning billede. Brug af reparation disk funktion til at fastsætte din computer er en langt bedre løsning end at installere en ny kopi af operativsystemet, hvor du vil starte fra bunden, uden installerede programmer, og uden dine egne gemte filer. Her er hvordan man kan skabe et system reparation disk.

 1. Naviger til Opret en systemreparationsdisk vindue. Dette vindue skaber reparation disk. Du kan gøre et af følgende for at få dette vindue indlæst op:
  • Første måde
   • Hit på startknappen i Windows
   • Med musen, skal du markere Alle programmer
   • Fremhæv Vedligeholdelse
   • Hit Opret en systemreparationsdisk
  • Second Way
   • Hit på knappen Start
   • Indtast recdisc.exe i teksten søgefeltet, og tryk på Enter-tasten på tastaturet for at åbne Opret en systemreparationsdisk vindue
  • Tredje vej
   • Naviger til Kontrolpanel ved at trykke på Start-knappen, fremhæve indstillinger og klikke på Kontrolpanel
   • På den venstre rude i Kontrolpanel, ramte linket til Opret en System Recovery-disken
 2. Når Opret en systemgenoprettelse disc vinduet er åbent, skal du indsætte en sort cd eller dvd i drevet og tryk på knappen for Opret disk. Reparationen disken er allerede oprettet på dette punkt. Når programmet er færdig med at oprette disken, vil det vise dig et vindue, der informerer dig, hvordan du kan bruge disken til at komme sig efter en alvorlig fejl, bare trykke på knappen Luk og derefter ramte Ok knappen og skabe af systemet reparation disk er allerede fuldført. Fjern cd'en eller dvd'en ud af drevet, sætte en etiket på det og holde det på et sikkert sted.

Huske på, at dette værktøj er kun ansvarlig for opstart reparation, også kaldet boot reparation eller backup reparation af operativsystemet og ikke den faktiske sikkerhedskopiering af filer og data gemt på en brugers computer, så vær meget omhyggelig med ikke at overskrive nogle af dine personlige dokumenter og data.