Sådan oprettes en rustik Faux Finish

En rustik faux finish refererer til et maleri teknik, der giver en antikveret, used-look. Du kunne vælge denne stil, hvis du ønsker at skabe en varm, behagelig, gammeldags charme look til dit hjem. Dette rustikke udseende arbejder med forskellige boligtekstiler ordninger som strandhus, land, Mexicansk, boheme og sommerhus chic. Så hvis du søger for at opdage, hvordan man skaber en rustik faux finish til dit hjem, her er nogle tips til at hjælpe dig ud:

Forbered dine materialer. Du vil skulle maling (en base coat plus top coat), en klud til rengøring af overflader, pensel, sandpapir, og silikat af soda.

Rengør overfladerne, som du gerne vil male. Tag dig tid til at prep dine overflader for at sikre, at malingen overholder dem godt. Du kunne simpelthen tørre overfladerne ned med en sæbevand klud, for at slippe af med støv og andet snavs. Sørg for at du skylle overfladen godt med vand bagefter. Lad det tørre grundigt.

Forbered rummet. Dæk gulvet og andre overflader, som du ikke har til hensigt at male for at undgå dryp og stænk på dem.

Mal overfladen med base coat. Sørg for, at basen pels er i semi-gloss eller glans. Det er også anbefales, at du bruger en varm farve til base coat, for at gøre det mere mærkbar under det øverste lag. Brug medium slag til dette trin, og lad det helt tørt, inden du går videre til næste trin.

Påfør første top coat. Dette er det skridt, når du begynder at sætte i en rustik, bedrøvet finish til overfladen. Tilføj grus, silicat af soda eller korn til top coat og børste det på overfladen. Brug top coat, der er lettere - fortrinsvis i en antikke neutral farve - end base coat, for at give et tekstureret udseende til overfladen. Lad denne tørre helt.

Påfør en anden topbelægning. Let male over den nødstedte top coat du har anvendt tidligere. Dette skridt vil yderligere forsegle i din maling. Lad denne tørre helt.

Yderligere "nød" overfladen. Sandpapir kanter og hjørner, for yderligere at give det et slidt look. Sørg for, at du gør dette forsigtigt. Du ønsker ikke malingen helt at blive skiftet ud. Husk, dit mål her er at gøre overfladen synes rustikke og årgang.

Føj rustikke stykker til værelset. For at øge den samlede rustikke effekt til rummet, så sørg for, at du lægger i møbler og belysning, der matcher din væg finish. Du kan også oprette en rustik faux finish til dine møbler, ved at følge ovenstående trin.

Der har du det! Det er de trin for at oprette en rustik faux finish til ethvert rum. Husk også at holde rummet godt ventileret, mens du arbejder, så du ville undgå at indånde farlige maling dampe. Når du er færdig dette projekt, gå tilbage og nyde charmen, at din rustikt design ordning udlåner. Helt forskellig fra de sædvanlige Stark, alt for rene vægge, vi normalt ser, ikke? Held og lykke!