Sådan oprettes en Paint Booth i din garage

Hvis du gør en masse aktiviteter, der kræver maleri eller ved hjælp af en maling sprøjtepistol, kan du bygge din helt egen malekabine i din garage. Ved at oprette din egen malekabine, vil du spare en masse tid og kræfter i rengøring det rod, du har oprettet efter maleri. Det vil være lettere for dig at male dine emner, som du ikke behøver at bekymre sig om rengøring af pletter på gulvet.

Her er de instruktioner om, hvordan du opretter din egen malekabine i din garage:

  1. Materialer. Først bliver du nødt til at samle alle de materialer, som du vil få brug for at oprette din malekabine. Du skal bruge PVC-rør, en masse plastplader, en fan, pap og gaffatape. Dette er de grundlæggende elementer, du har brug for at skabe bygge en stand i din garage. Du behøver ikke at købe nye plast plader og pap. Du kan vænne dem, så du kan spare penge.
  2. Målinger og stelenhed. Mål det område, hvor du kommer til at placere din malekabine. Mål hvor høj du planlægger at bygge standen og også hvor bred. Konstruér PVC rør i henhold til de målinger, du har taget. Du behøver kun at forbinde PVC rør med hinanden. Du behøver ikke at bruge lim eller anden lim, så du kan skjule din sprøjtekabine, hvis du ikke bruger den. Sørg for, at alle dele er godt forbundet.
  3. Sætte op Plast Plader og Pap. Brug plastplader, du skal gøre væggene i malekabine. Du er nødt til at sørge for, at den plastfolie når gulvet. Saml pap du har på gulvet område af malekabine. Tilslut alle siderne af plastplader med gaffatape, og sørg for, at der ikke er mellemrum og huller på plader. Glem ikke at skabe et rum for dig at komme ind og ud af malekabine.
  4. Installation af Fan. Vil Ventilatoren tjene som du maler udstødningssystem. Skær en del på den plastfolie lige stor nok til at passe hovedet af din fan. Fastgør åbningen af ​​plastfolien til blæseren, således at der vil være nogen huller. Sørg for, at der ikke er nogen plastplader, der vil komme i vejen for bladene på blæseren.
  5. Usage. Når du har oprettet alle disse, kan du nu bruge din malekabine til din maling hobby. Du kan bruge din maling kabine til maling dele af en bil eller til dine andre aktiviteter, der kræver brug af en maling pistol. Når du er færdig med at bruge den malekabine, kan du vælge at skjule det eller lad det stå som det er.

Det er skridt, der vil hjælpe dig med at oprette din egen malekabine i din garage. Have din helt egen malekabine derhjemme er meget nyttigt, især hvis du gør en masse maleri.