Sådan oprettes en Nanny Cam

Sådan oprettes en Nanny Cam

En af de bedste måder at sikre beskyttelsen af ​​dine børn, når du ikke er omkring, er at installere en barnepige kamera eller barnepige cam. Det bruges til at registrere, hvad der sker i et bestemt område af dit hjem. At have en barnepige cam kan give dig fred i sindet, når du forlader dit barn hjemme med en anden.

Nanny cam

En barnepige cam har en miniature kamera, der er monteret på en printplade. Det kan enten være drevet af batterier eller kan køre ved hjælp af konventionel elektricitet. Barnepige cams kan skjules i fælles husstand objekter som:

 • Væg og vækkeure
 • Tøjdyr
 • Røgalarm
 • Stereohøjttalere
 • Luftrensere
 • Eller enhver husstand objekt, der kan huse det, bleer poser inkluderet

En barnepige cam kan tilsluttes en optagelse enhed som en videobåndoptager eller en DVR til afspilning. Trådløse barnepige cams på den anden side sender et signal til en modtager i en videobåndoptager eller DVR. Der er også barnepige cams, der optager til et SD-hukommelseskort. Både kameraet og registrering enhed befinder sig i en samling enhed. Nyere innovationer tillader barnepige cams til at sende live video til mobiltelefoner og computere. Dette er fantastisk til forældre, der ønsker at se real-time optagelser.

Barnepige knaster er ikke ligefrem billige, men du har muligheder. De fleste barnepige cams kommer med instruktioner om, hvordan man tilslutte dem op. Hvis du er en DIY type person, kan du vælge at bygge din egen barnepige cam for at spare et par bukke.

Opbygning af en barnepige cam

Du skal bruge følgende materialer til at bygge din egen barnepige cam:

 • Miniature kamera - vælg en med en pinhole linse, er støjfri og ikke større end en skilling; området bør være mindst 70 fod; et kamera med en bevægelsesføler er ideel, så du kan spare på batteriet
 • Trådløs transmitter
 • 9 -15 volt transformer
 • Item, der vil skjule kameraet
 • Lim

Du kan gå direkte til butikker, der sælger skjulte kameraer. Eller du kan tjekke online for de ovennævnte punkter. Når du har materialerne handy, er det tid til at bygge den barnepige cam.

 1. Slut miniature kamera, trådløs sender og transformer.
 2. Sæt det samlede barnepige cam til strømkilden. Test for at sikre det fungerer efter hensigten.
 3. Placer den samlede barnepige cam i husstanden objekt, du har valgt. Ved hjælp af en lim som superlim, vedhæfte kameralinsen til en åbning i objektet.
 4. Tilslut transformeren til batteriet eller elektriske ledninger. Test kameraet igen. Luk objekt, hvis det er nødvendigt.
 5. Placer genstanden med barnepige cam inde på sin rette plads.
 6. Endelig teste barnepige cam bevægelsessensor, hvis nogen. Se om den kan sende et signal til optageudstyret eller er i stand til at transmittere direkte optagelser til dit valgte medie.

Sørg for altid at tjekke strømkilde samt optagelse eller transmission enhed efter dit barnepige kamera ofte. Dette er for at sikre, at billederne er taget til fange hver gang du forlader dit barn derhjemme. Barnepige knaster er ikke ualmindelige. Det er en sikkerhedsforanstaltning for at sikre, at ingen handling for børnemishandling nogensinde sker i dit hjem.