Sådan oprettes en Loan Calculator i Excel

Betale dine månedlige rente på dit lån er noget, man aldrig skal tage for givet. At holde styr på det skal være korrekte, men ukompliceret at undgå fejl. En af de bedste måder at holde styr på din månedlige rente er ved at bruge et lån lommeregner. Et lån regnemaskine kan laves i Microsoft Excel uden at betale en skilling på anden software.

Her er nogle trin på, hvordan du opretter din egen finansiering lommeregner:

  1. Input etiketterne på dine variabler i separate celler. Sørg for, at de er placeret i et format, der gør alle variabler let at få adgang til og let at lokalisere. Normalt, vil du have de grundlæggende labels som lånebeløbet, den årlige rente, og det antal år, for at afslutte betalingen. Disse etiketter skal placeres på de første tre celler under forma € ™ s titel på højre hjørne af siden. Udfyld de tomme celler ved siden af ​​etiketterne i overensstemmelse hermed for deres faktiske beløb.
  2. Ved beregningen af ​​de månedlige betalinger, vil du nødt til at bruge PMT-funktionen. Så på en ledig celle, nedskrive etiketten. Så ved siden af ​​denne celle er formlen for beregning af den månedlige betaling. Lad os € ™ s sige, at lånebeløbet er placeret på celle B3, den faktiske rente er på celle B4 og de numeriske år på celle B5. Formlen skal skrives som = PMT (B4 / 12, B5 * 12, B3).

    Lad os nedbryde hele formel til at forstå det. PMT er den funktion, mens B4 / 12 giver dig den månedlige rente. Det er meget vigtigt at få den månedlige rente, fordi du skal bruge den til at beregne størrelsen af ​​din månedlige betaling. B5 * 12 giver dig det antal måneder, du vil foretage betalinger. B3 er lånebeløbet. Når denne formel er indstillet, vil beregningen af ​​din månedlige betaling være indstillet på auto.
  3. Du vil måske bemærke, at skriftfarven af ​​den resulterende værdi af formlen er rød, og det er også et negativt beløb. Donâ € ™ t være foruroliget, fordi det kun er en indikation af, at det er et beløb, der skal komme ud af din lomme. Hvis du ønsker at ændre det, kan du bruge den absolutte funktion. Så bliver formlen = abs (PMT (B4 / 12, B5 * 12, B3).

Nu, hvis du ønsker at overvåge dit lån ned til sidste cent, en god mulighed for dig er at ty til downloads af refinansiere regnemaskiner i Excel-format, som er lavet af fagfolk. Hvis du benytter en, vil du have hele din kontoudskrift, herunder balancen efter hver betaling, og den månedlige rente efter hver betaling. Der er også interesse, regnemaskiner, der kan vise dig, hvordan din månedlige betalinger påvirker fristen for færdiggørelse af dine betalinger.

Hvis det er meget vigtigt for dig at have tillid til hver betaling, du foretager på dit lån, vil et lån regnemaskine giver dig det. Betalings regnemaskiner er meget konsekvent og de vil ikke snyde dig for ethvert beløb af penge.