Sådan oprettes en dvd Brug Google Picasa 3

Oprettelse af en DVD af dine billeder har aldrig været nemmere end med Google Picasa 3. Denne gratis billede organisere software er ganske nem at bruge og meget praktisk, da det kan give dig mulighed for at brænde dine billeder direkte til DVD bort fra dens hovedfunktion sortering og organisering billederne på computeren. Med dette program på din side, vil det være helt let for dig at oprette en dvd, der består af forskellige erindringer gennem billeder og give dem til nogen, der vil værne om det. Her er de skridt til at brænde dine billeder på DVD ved hjælp af Google Picasa 3.

  • Hent og Installer. Det første skridt i processen vil involvere dig at downloade og installere Google Picasa 3. For at gøre ved at besøge www.picasa.google.com og klik på download til rådighed på stedet. Det gode ved denne software er, at det er helt gratis, og du behøver ikke en høje ende computer til at køre den. Når overførslen er færdig, skal du finde installationsfilen og klik på den for at initialisere installationen. Da installationen er færdig, vil den automatisk søge og sortere alle billederne på din computer. Hvis du ikke vil have det til at gøre dette, så kan du vælge at gøre det manuelt senere.
  • Kør Google Picasa 3. Så snart installationen er færdig, skal du navigere til hvor genvejen af programmet blev placeret, typisk skrivebordet, og dobbeltklik på den for at køre programmet. Når Picasa er oppe og køre, begynder at vælge de mapper, du vil brænde på DVD. For at gøre det meget nemmere at vælge de mapper, hvor billederne er på din computer, og klik på stjernen ved siden af. Dette overfører mappen til mappen "Foretrukne". Dette er en stor mulighed, hvis du ønsker at vælge en enkelt mappe til at brænde på DVD senere. , Hvis du ikke er opsat på denne mulighed, er det imidlertid ikke nødvendigt at gøre.
  • Brænd DVD. For at begynde at brænde DVD'en, kan du enten vælge den mappe, der indeholder de billeder, du vil brænde, eller vælg mappen "Foretrukne", hvis du overført alle de andre mapper i den. Anyway, skal du vælge mappen og klikke på "Opret CD". Må ikke bekymre dig; dette vil gælde for dvd'er. Af den måde, skal du sørge for en tom DVD er inde i din dvd-brænder på dette punkt. Afslut processen ved at kontrollere mapperne vises, og indtast navnet på DVD på den brændende vinduet og vælg "brænde". Den brændende proces bør tage et par minutter afhængig af den samlede størrelse af filen og den maksimale skrivehastighed på disken.

Efter et par minutter vente, vil din DVD er klar til visning. Hvis du ønsker at brænde det samme projekt, og derefter placere en anden tom dvd i, og klik på "brænde" igen. Nu hvor du ved, hvordan du gør dette, vil du have en stor gave idé ved særlige lejligheder som fødselsdage og jul. Bedst af alt, kan DVD'en afspilles på standard DVD-afspillere, der sælges på markedet i dag. Når dette er sagt, dine kære vil helt sikkert elske denne gave, da alt, hvad de skal gøre for at se billederne, er at indsætte det i DVD-afspilleren, og tryk på play.