Sådan Opret din egen Yahoo! 360 Blog på internettet

Som om du ikke har nok online forretninger at fortælle verden, hvad du spiste til morgenmad og hvor lang tid det tog dig at endelig komme til at sove i nat, du har brug for en Yahoo! 360 blog på internettet til at holde ud på og om hvilken slags flise at købe til din massiv badeværelse. Har det din måde da.

Sådan oprette din egen Yahoo! 360 blog på internettet.

Du skal bruge følgende:

  • Computer
  • Internetforbindelse
  • Din egen Yahoo! 360 konto
  • En web-adresse, som du kan indsætte som et link til din Yahoo! 360
  • Brugernavn og adgangskode til denne Yahoo! konto

Log på internettet og gå videre til den generelle Yahoo! hjemmeside. Det er 360.yahoo.com.

Skab din helt egen Yahoo! 360 webside. Du kan gøre dette ved at klikke på "Opret din Place" valgmulighed.

Kom i gang ved at trykke på "Kom godt i gang" valgmulighed. Du er på vej.

Log ind på din konto. Du vil derefter blive bedt om at gå gennem den sædvanlige procedure for at skrive dit brugernavn og adgangskode for at få adgang. Du er nødt til at udføre denne handling, før du får lov til at fortsætte. Forstå, at hvis du ikke har en eksisterende Yahoo! -konto, Som du nødt til at oprette en før alt andet.

Vælg din personlige design. Yahoo! 360 tilbyder farbare design til din egen opstart side. Vælge, hvilken en du kan lide og derefter gå videre til at starte din egen side ved at klikke på knappen for "Start Min Side."

Følg trin 1 til 4. Du vil gå gennem en farveskala af processer for at fuldføre din rejse gennem Yahoo! 360 begynder med at identificere og vælge dit opkald navn eller kaldenavn, plukke en flot tapet eller baggrund for din personlige blog, og afsløre din liste over hobbyer og interesse, før du når det sidste skridt, der fuldender alle de æstetiske krav i din blog.

Tilføj personlige ting på der. Billeder, klip, motto, tanker, links, og når det er nødvendigt, RSS-feeds. Når du har udfyldt uploade og prepping din egen Yahoo! 360, kan du begynde at skrive din blog. Lad os se, hvad med at skrive din kærlighedshistorie med din massiv badeværelse? Kidding! Men der vil være interessant i en utryg slags måde. Af den måde, kan du skrive på nogen bleeping troede, du har, og skråle om alt under solen, så længe du ikke navngiver navne og holde dine indtastninger strengt PC. Du ønsker venner til at holde kommer tilbage til din blog, ikke? Måske vokse din fanskare, også? Nå så holde det frisk, sjov, sjov, og ikke-krænkende ved at forsøge at være PC.

Begynd at invitere folk til din blog. Udsend din annoncering email og levere link til din Yahoo! 360 blog. Test selve linket for at vide, om du vil blive omdirigeret til din nyoprettede blog-side. Du har mulighed for at afvise eller nægte folk, du ikke kender i din blog. Ligeledes har de mulighed for at benægte din invitation.

Tilføj musik. Hvis du vil have de besøgende til at nyde langvarig i din blog, kan du injicere noget musik i deres erfaringer. Hvis du er musikalsk begavet, blæse dem væk ved at uploade din egen komposition på der. Bland nogle pop ind i det for at få folk ind i rillen, mens du læser din blog.

Nu har du bogstaveligt talt gået fuld cirkel gennem Yahoo! 360 blog. Er du lykkelig nu?