Sådan Nuke Din fjende i StarCraft

De tre stridende løb i StarCraft, Protoss, Zerg og Terrans, har hver deres egne specielt ødelæggende angreb kapaciteter. For Terrans er det atomangreb. En atommissil beskæftiger 500 skader point eller tager ud to tredjedele af en target samlede hit point.

  1. Byg op til kravene i et spøgelse enhed. Ghost enheder er afgørende, da de er de eneste med evnen til at tilkalde en atomangreb. De er ganske dyrt at bygge selv og vil være tilgængelig efter flere stadier af build udvikling. Som med de fleste enheder, starter ud med Kaserne struktur. Bagefter bygge følgende i rækkefølge: Factory, Starport, så Science Facility. Science Facility struktur kan tilføje en Covert Ops facilitet til sig selv. Vær opmærksom på, at dette udelukker opbygge en fysik Lab. Med Covert Ops struktur på plads, har du nu muligheden for at oprette spøgelse enheder. Introduktion til dette punkt så hurtigt som muligt, vil kræve en omhyggelig styring af forsynings- punkter og erhvervelse af ressourcer.
  2. Opsætning opgraderingsmuligheder for spøgelse. Den Covert Ops facilitet giver spøgelse enheder deres særlige evner: tilsløring og Lockdown. Tilsløring er den vigtigste af de to, og det vil være nødvendigt senere for infiltration. Denne facilitet kan også give spøgelse enheder med okulær Implant opgraderingen. Dette kan øge et spøgelse syn rækkevidde ud over en atommissil s blast radius. I betragtning af, hvor dyrt det var at bygge din spøgelse enhed i første omgang, du ikke vil have det til blot at ende som collateral damage i atomangreb.
  3. Frigør forsyninger til at bygge dit spøgelse enhed og atommissil. Et eller andet sted på vejen til at opbygge den Covert Ops facilitet, bør du har også tilføjet en Nuclear Silo til kommandocentralen. Hvis dine ressourcer og forbrugssteder tillader det, kan du bygge en anden Command Center med egen Nuclear Silo, der giver dig mulighed for at lave to angreb. Du skal mindst 9 forbrugssteder, 8 at bevæbne siloen med et missil og 1 for at bygge en spøgelse enhed.
  4. Vælg mål for atomangreb. I løbet af spillet, naturligvis du ville have udført nogle rekognosceringsmissioner, at finde ud af din fjendes styrke og svagheder, og mulige taktik og strategi. Det er vigtigt, at du finde din fjendens vigtigste strukturer, såsom vigtigste baser eller andre områder med en masse strukturer og enheder. En atommissil er ødelæggende, og du ikke ønsker at skynde al denne magt på noget ligegyldig. Pointen er at lamme fjenden ud over enhver mulighed for at gøre gengæld.
  5. Aktiver spøgelse infiltration. Spøgelset enhedens cloaking evne er god nok til at komme forbi regelmæssig fjendtlige enheder, men de er let annulleres af detektorenheder eller strukturer. Observatører og foton kanoner er Protoss enheder, der kan demaskere en sløret spøgelse. Zerg herremænd og Spore kolonier har de samme muligheder. Før du lader din spøgelse flytte indenfor observation rækkevidde af den valgte mål, anvende nogle afledende eller inddæmning taktik mod sådanne detektorer. Det frigør spøgelset at valse i og kalder i strejken.

Vær opmærksom på, at hver gang en særlig evne bruges der en nedkøling periode. En enhed kun genvinder brug af muligheden efter køle af. Et spøgelse kan kappe igen engang før atommissil faktisk rammer målet. Brug denne evne igen for at give din spøgelse enhed til at flygte.