Sådan Naturligvis Treat livmoderfibromer

Uterine fibromer er godartede tumorer, der forekommer almindeligt hos kvinder. Uterine fibromer er sjældent noget at være urolig over, men det vil også være en god idé at slippe af med de uterine fibromer at undgå komplikationer. Selvom du ikke behøver at have dem fjernet kirurgisk, der er naturlige måder at fjerne disse uterine fibromer. Følg trinene for at kunne behandle din uterine fibromer naturligt.

  • Tage nogle fiskeolie eller hørfrøolie. Fiskeolie eller hørfrøolie er vigtige i ens kost, da det indeholder nogle essentielle fedtsyrer, at støtte i at mindske betændelse i uterine fibromer. 2 spsk af fiskeolie eller hørfrøolie dagligt vil være nok til at supplere din kost. Du kan også tage en spiseskefuld Evening Primrose eller Boragoolie hvis du foretrækker en mere urte smag. Disse olier har GLA, som også hjælper med at mindske betændelse i fibromer.
  • Tag mælkebøtte rod. De vil også hjælpe. Når du tager store måltider, skal du sørge for at tage 300 mg mælkebøtte rod at forbedre muligheden for din lever til at afgifte. Mælkebøtte rod hjælpemidler i ordentlig fordøjelse og bør tages efter hvert måltid. Dette rydder toksiner fra din krop, som kan bidrage med at ophidse nogen flere af dine uterine fibromer.
  • Forøg din Vitamin E indtagelse. Du skal tage mindst 800 IE E-vitamin dagligt for at øge effektivitet af din østrogen metabolisme. Holde dit østrogenniveau sunde reducerer også inflammation, der hjælper med at eliminere de uterine fibromer.
  • Hold din kost økologisk. Toksiner og pesticider siges at være årsag til udviklingen af ​​uterine fibromer. Det er derfor, du skal ændre din kost til at mindske forekomsten af ​​pesticider og andre kunstige elementer. Flere og flere mennesker er at se værdien af ​​at have en økologisk kost, så det er ikke så svært at finde økologiske produkter i supermarkedet i disse dage. Selv om disse kunne være lidt dyrere end normalt, med en økologisk kost er det værd, så du kan undgå flere uterine fibromer udvikle sig.
  • Altid har nogle frugter og grøntsager. Du bør være i stand til at justere din livsstil og din kost for at gøre det sundere. Det ville betyde at øge dit indtag af frugt og grønt. Du kan udveksle have disse per måltid, men det er vigtigt, at du har mindst én slags frugt eller grøntsager hele tiden. Dette vil ikke kun støtte du få din uterusfibromer helbredes, men det kan holde dig sund over-all så godt. Du bør undgå behandlet og tørret kød samt.
  • Motion er nøglen. Hvis du ønsker at have en sund krop, motion er en fantastisk måde at holde dig i form. At få blodet løb og sved strømmende hjælper med at frigive flere giftstoffer fra kroppen og i at holde dit stofskifte og østrogen niveauer sunde.

Hvis du vil have dine uterine fibromer fjernet, kan du også overveje foretaget en operation. Kontakt din læge i de forskellige måder, du kan behandle dine uterine fibromer. Selvom ikke-kræft, få dem fjernet er også en god idé, så du ikke behøver at bekymre sig om komplikationer.