Sådan Naturligvis Treat kronisk diarré

Du lider af kronisk diarré, hvis du har øget afføring produktion. Du skal lide af kronisk diarré, hvis du oplever våde afføring i mere end fire uger.

Folk oplever kronisk diarré normalt tage oral rehydrering salt til at erstatte deres tabte kropsvæske. Det er et klogt træk, men det er ikke altid en måde at behandle kronisk diarré. Hvis du vil spørge din læge, vil han anbefale du tager medicin. Men for nogle mennesker, der tager medicin er ikke deres ting. Heldigvis behøver du ikke at overbevise dig selv til at tage medicin, fordi der er naturlige måder at behandle din kronisk diarré.

  • Fasting. Du behøver ikke virkelig nødt til at afholde sig fra at spise noget mad, når du hurtigt. Du kan spise lidt eller undgå at spise fødevarer, der kunne have udløst eller vil udløse kronisk diarré.
  • Mere vand. Diarré årsager tabt kropsvæske, meget mere med kronisk diarré. Derfor er en del af fysisk behandling for denne tilstand er at drikke mere vand. Undgå at drikke diuretika som te og kaffe.
  • Bananer. Spise flere bananer menes at hærde afføring. Hvis du har løs afføring på grund af kronisk diarré, kan spise bananer hjælpe. Tja, det er helt sikkert værd at prøve i betragtning af at dette er en meget enkel måde at behandle kronisk diarré.
  • Marshmallow rod. Tag to kapsler af denne urt, tre gange om dagen, for hurtig og fysisk behandling for kronisk diarré.
  • Slippery elm. Du skal bruge en halv teskefuld pulveriseret glat elm. Gradvist tilføje en kop kogt vand til dette pulver, indtil blandingen er perfektioneret.
  • Æteriske olier. Brug kamille eller pebermynte som en varm komprimere. Sæt komprimere på maven, og lad det sidde i mindst ti minutter. Dette vil hjælpe med at lindre din kronisk diarré ved beroligende maven.
  • Plantelægemidler. Søg efter nogle urtemedicin eller alternativer til de fælles traditionel medicin for kronisk diarré. Disse er for det meste i form af tablet, piller eller kapsler. Naturlægemidler kan ligne de traditionelle, men forskellen er afhængig af ingredienserne. Naturlige medicin indeholder 100% naturlige ingredienser, mens de traditionelle medicin er normalt kemisk-baserede.

Prøv en af ​​disse naturlige behandlinger og retsmidler, før du tager medicin. Hvis ingen af ​​disse arbejde, så er det tid til at bruge medicin som:

  • Antibiotika. Du skal bruge dette, hvis din kronisk diarré er forårsaget af infektion, parasitter eller bakterier. Dette er normalt anbefales til patienter med afføring, der indeholder pus eller blod.
  • Antidiarrheal. Denne medicin er ideel til faldende din diarré ved belægning din tarm, så afføringen bliver mindre våde. Der er nogle antidiarreske medicin også, der kan bremse den mad bevægelse dermed forhindrer har vandig afføring.

Husk, at disse tips kan behandle din kronisk diarré, men disse kan også forværre din tilstand. Før efter nogen medicin, fastlægge først hvad har forårsaget din diarré i første omgang. Target, der forårsager ved behandling din diarré, og du vil helt sikkert behandle det for godt.

At kun betyder det er altid bedre at forebygge lidelse kronisk diarré hvis du kun kunne. Men da du allerede lider af det, bedre behandler, der først. Når du er allerede fint, sørg for at undgå mulige årsager til kronisk diarré, det vil sige, hvis du ikke ønsker at lide dette igen.