Sådan Naturligvis Treat Frostbite

Er det ikke ironisk-ice kan brænde din hud? Selv ironisk, det er sandt, at isen kan brænde din hud, hvis du tilfældigvis har forfrysninger. Du får dette, når huden kommer i kontakt med noget under 0 grader celsius. Farende af blod til venerne vil resultere i en brændende fornemmelse, og så vil du have forfrysninger.

Værre, forfrysninger bør tages alvorligt, fordi hvis du ikke gør det, kan det blive permanent. Der vil være permanent nerveskade på huden, som langsomt vil undergå misfarvning indtil huden bliver sort.

Heldigvis kan ikke kun læger redde dig fra alvorlige skader fra forfrysninger. Du kan spare dig selv fra dette, også.

Naturlige behandlinger

  • Simple vand terapi. Umiddelbart efter forfrysninger, fjerne alle dine smykker eller tøj fra det berørte område. Dip, der ramte område i lunkent vand. Sørg for, at vandet er varmt nok, ikke for koldt eller for varmt, eller du kan gøre din forfrysninger værre. Udskift vandet, når det bliver koldt.
  • Varmepude. Et alternativ til lunkent vand terapi er varmepuden terapi. Du skal blot sætte den varmepude på den berørte hud. Gnid ikke puden på huden, selv om. Det kunne kun forværre din forfrysninger.
  • Kropsterapi. Hvis der ikke varmepude eller lunkent vand er til rådighed, skal du bruge det, der er altid til rådighed-din krop. Ideen varmer den forfrysninger ved hjælp af din egen kropstemperatur. For eksempel, hvis du har forfrysninger på hænderne, skal du klippe dine hænder ind i din armhule til at holde dem varme.

Første ting først

Før du gør nogen af ​​disse behandlinger, skal du gøre det først følgende:

  • Fjern smykker eller tøj bæres på det berørte område. Disse kan irritere området og kan forværre den forfrysninger.
  • Sæt på smertestillende medicin på forfrysninger. Dette vil være nok til at lindre smerten, indtil du er færdig med at forberede din naturlige forfrysninger behandlinger.

Nogle Don'ts

Mens der er ting du skal gøre, er der også nogle ting, du ikke bør gøre, når du får forfrysninger. Her er nogle af de don'ts:

  • Ikke får din hud brændte. Huden bliver meget svag til at brænde, efter at den oplevede intens chill. Så når du får forfrysninger, undgå ting, varme op så meget som lejrbål eller varmelampe. Overeksponering disse ting vil kun gøre din tilstand værre.
  • Må ikke få kontakt med koldt. Koldt vand, koldt frugt, kolde metal, kold noget-undgå alle disse ting. Disse vil gøre din forfrysninger mere udløst at blive værre.
  • Brug ikke alkohol på det berørte område. Nogle mennesker tror, ​​at alkohol vil varme kroppen. Men det vil faktisk tage din kropsvarme, hvilket er kritisk i behandling forfrysninger.
  • Rør ikke nogen metal. At gøre dette vil irritere huden og vil intensivere din forfrysninger.
  • Der må ikke ryges. Rygning gør din forfrysninger mere sårbare, og dermed gøre det mere åbne for aggravations.

Frostbite er naturligvis mest almindelig i vinteren. Men det betyder ikke, at du er sikker fra at få forfrysninger i andre sæsoner. Så længe din hud blev irriteret på grund af ekstrem kulde, der er forfrysninger. Og det kan ske på forår, efterår eller sommer. Holde alle disse tips i tankerne, vil ikke beskytte dig fra at få forfrysninger, men du vil i hvert fald blive behandlet med det samme, ordentligt, og naturligt.