Sådan Naturligvis Treat Diabetic bensår

Diabetes påvirker kroppen på mange måder, og en af ​​dem kan ses via bensår. Når de udvikler, kan de blive uskøn og smertefuld. Hvis venstre ubehandlet, kan de føre til amputation eller kan være livstruende. Der er mange naturlige måder at behandle bensår. Hvis du er interesseret i at behandle dem på den naturlige måde, her er nogle tips og trin.

  • Saml materialer og ingredienser. For disse behandlinger, vil du blive nødt tørrede Calendula blomster og Comfrey blade, E-vitamin olie, et stykke ostelærred, nogle destilleret vand, en bomulds t-shirt (sørg for at det er ren), nogle plast wrap, en krukke med låg og et stort håndklæde.
  • Lav noget te. Du skal først brygge nogle te ved hjælp af tørrede Comfrey blade og Calendula blomster. Tag 4 kopper destilleret vand, og bring det i kog. Når vandet koger, tilsættes omkring 4 spiseskefulde hver af de tørrede urter. Sænk varmen og lad det simre i en halv time, og sørg for at du holder låget på. Når det er gjort, lad den køle indtil det er stuetemperatur. Ved hjælp af et osteklæde, stamme te i en krukke og dækker stramt. Opbevar denne krukke i køleskabet, hvor det ikke vil forslidt i 5 dage.
  • Forbered benene. Før anvendelse af omslag, så sørg for at du rengør benene med diabetiske sår. Vask forsigtigt med varmt vand og tør med et håndklæde. Anvende nogle Calendula olie til bensår, så de ikke tørrer ud. Olien vil også fremme heling, samt hjælpe med at holde grødomslag at binde sig til åbne sår.
  • Wrap benene med dine forberedt omslag. Gør dette et ben ad gangen, mens du sidder op. Tag en gammel men ren bomuld skjorte og skær dem i strimler. Brug ikke de dele, hvor der er sømme. Hæld din forberedt te i en lille skål, sørg for, at te er cool nok, og er ved stuetemperatur. Soak bandagerne i te helt. Tag omslag og pres overskydende væske. De bandager skal være lidt fugtig og ikke neddypning våd. Wrap forsigtigt grødomslag omkring benene, der dækker hele benet fra knæet til anklen. Gør dette på begge ben. Når det er gjort indpakning benene, kontrollere, om du har te tilovers fra skålen. Hæld den resterende te på benene i blød de omslag godt. Tag din plastfolie og forsigtigt wrap omslag med det. Dæk begge omslag helt, men sørg for, at du ikke pakke det for stramt, at det bliver ubehageligt. Du kan lade benene pakket natten over.
  • Fjern omslag i morgen. Skræl forsigtigt ud for wrap og afvikles de omslag forsigtigt. Vask bomuld bandager i varmt vand, og sørg for, at du rengør dem grundigt, som du kan bruge dem igen. Air dem til tørre.

Stol ikke på disse omslag til at helbrede diabetiske sår. De kan hjælpe med at lette smerter og ubehag, men det er stadig bedst, hvis du konsultere en læge for at få en ordentlig behandling. Sørg for at du bruger rene materialer. Du ønsker ikke at inficere sår yderligere. Hvis bensår bliver værre, straks kontakte en læge.