Sådan Naturligvis Treat Bylder

En byld er en samling af pus, der kan danne overalt i kroppen. De kan forekomme overalt i kroppen, og er forårsaget af pooling af pus dannes, når vores immunforsvar bekæmper infektioner fra bakterier. Når de finder sted på huden, er de kendt som bylder, furuncles eller carbuncles. De kan være forårsaget af et svækket immunsystem: når kroppen ikke er i stand til at bekæmpe infektioner på egen hånd, det pus samler ind i en byld, som forårsager smerte. De er ikke et rent æstetisk problem, hvis venstre ubehandlet, kan disse bylder frø til andre dele af kroppen og forårsage systemiske chok. For mindre bylder, her er nogle hjem retsmidler du kan prøve før de går til en læge.

  1. Undgå at få bylder i første omgang. Den bedste kur er altid forebyggelse. Når det er sagt, skal du altid sørge for at opretholde en ordentlig hygiejne for at forhindre skadelige bakterier fra kolonisere huden. Hvis du lider af nogen sår eller brud i huden, altid sørge for du rengøre den med vand og sæbe. Hold rengøring selv efter skurv dannelse, fordi du ønsker at vaske væk bakterier. Undgå at bruge alkohol - det er ikke kun smertefuldt, det også kan skade den naturlige heling. Hvis du lider sår, vaske det ud med rent vand og sæbe. Brug povidon-iod (Betadine) eller hydrogenperoxid til at rense dine sår og anvende frisk dressing dagligt.
  2. Opretholde et stærkt immunforsvar. Bylder dannes fordi kroppens immunsystem er ikke stærk nok til at kæmpe det ud. Sørg for, at kroppens immunitet befinder sig på et højdepunkt ved at leve et rent og sundt livsstil. Regelmæssig motion, ordentlig kost og spisevaner, og en positiv mental og følelsesmæssig udsigter er vigtige for at holde dit immunforsvar i tiptop form. Undervurder aldrig kraften i din krop til at passe sig selv. Hvis du vil, kan du endda supplere disse bestræbelser med vitaminer, men intet slår en sund livsstil.
  3. Brug varme for at bringe byld til et hoved. Du ønsker at "modnes" din byld, før du lanse det. Placer varm komprimere på toppen af ​​din byld at varme det: det vil ikke kun gøre miljøet ugunstige for bakterievækst, vil det også fremme omsætning til området. Gør dette mindst tre gange om dagen, og hver gang, bør du tryk forsigtigt i mindst 20 minutter.
  4. Brug svovl sæbe til at rengøre byld. Rengøring beføjelser svovl kan hjælpe din krop med at bekæmpe infektionen af ​​sig selv. Vask byld med svovl sæbe mindst tre gange om dagen, indtil den falder i størrelse. Du kan prøve at pop bylden på egen hånd, men sørg for at rydde op bagefter med povidon-jod løsninger eller hydrogenperoxid: dette er at forhindre en ny infektion med den samme bakterie.

Husk, intet slår sig af en ordentligt uddannet sundhedsmedarbejder. Hvis du ignorerer problemer som disse, vil de vokse og i sidste ende kan blive for svært at håndtere, selv på et hospital. En af de skridt til at behandle bylden er fingerprikkeren at få pus ud: dette kan synes som en smertefuld skridt, men er en nødvendig en.