Sådan Naturligvis Treat bensår

Bensår er grimme åbne sår, der normalt findes i bunden område af oneâ € ™ s ben. Bensår starter ofte med en ubehagelig kløe sensation, efterfulgt af smerte og til sidst, hævelse. De kan være yderst ubehageligt og uskønt, så det er bedst, at disse bensår skal behandles øjeblikkeligt. Heldigvis er der naturlige midler til denne. Nedenfor er måder til, hvordan man naturligt behandle disse bensår.

  • Forøg din Vitamin indtagelse. Dette vil omfatte Vitamin A og E. tage en ekstra dosis på 500 IE E-vitamin, indtil sår er blevet behandlet. Olien af ​​vitamin E kan også være nyttige i hærdning af sår. Blot anvende dem direkte på sår mindst to gange dagligt. Vitamin A bør også øges til 10.000 IU dagligt. Vitamin A kan også anvendes direkte til sår til at behandle dem hurtigere.
  • Zink kan hjælpe, også. Bortset fra de vitaminer ovennævnte kan en øget dosering af zink også være nyttige i behandling af bensår. Spørg din læge, hvor meget zink, du kan tage på en dag.
  • Føj bær til din kost. Bær såsom blåbær og brombær er yderst hjælpsomme i at holde dem ben kapillærer sunde. Ved at forbedre kapillærerne på benene, vil sår heler hurtigere. Gør det til en vane at afslutte dine måltider med bær. Du kan også medtage dette i dine salater eller du kan lave saft ud af det. Vær kreativ i at medtage dette i din kost, så du kan få din dosis af blåbær hele tiden. Hvis du ikke kan finde friske blåbær hele tiden, kan du finde kosttilskud i forskellige naturlægemidler butikker.
  • Kontakt din læge hele tiden. Før du overhovedet tænker på at forfølge disse naturlige behandlinger, så sørg for, at du spørger din læge, hvis disse er sikkert for dig. Spørg dem, hvis det vil forstyrre medicin, du behandler. Selvom urte behandlinger er naturlige og ikke indeholder skadelige kemikalier, så sørg for at du ikke er allergisk over for nogen af ​​de kosttilskud eller mineraler, at du vil blive stigende dosis. Din læge vil vide mest om dette, så glem ikke at holde ham i loop.
  • Har en sund kost. Blandt andet vil en sund kost hjælper give dig en sund immunitet system. Sår kan bedst behandles, hvis din immunitet system fungerer godt. Sørg for, at din kost er sund og rig på vitaminer og næringsstoffer. Forøg dit indtag af frugt og grønt for at holde din krop fungerer godt. Ikke blot vil denne støtte i healing dine sår hurtigere, er det også holder hele din krop sundere og stærkere.

Husk, at når du behandler dine bensår med disse metoder, at det vil ikke fungere så godt som egentlige lægemidler. Disse behandlinger kun gøre det arbejde hurtigere, samt holde dig sundere, over-all. Hvis dine bensår tilbage efter en tid, eller hvis de holder værre, gå til lægen med det samme. Man kan ikke være for sikker, når det kommer til disse typer af sår.