Sådan Naturligvis slippe af en UTI (Urinvejsinfektion)

En urinvejsinfektion eller UTI er normalt forårsaget af E. coli bakterier opbygning i dit urinvejene. Hvis venstre ubehandlet, er en tur til lægen og antibiotika nødvendig eller i værste fald en operation. Heldigvis er der måder at behandle UTI hvis du fange det tidligt nok. Hvis du føler din blære gør ondt, når du urinere, eller når din kønsorganer har at brændende fornemmelse, så er det et sikkert tegn på du bedre start på disse naturlige behandlinger.

  • Drikker en masse væske. Du vil ende med at gå på toilettet flere gange om dagen, men det er værd at besværet. Din krop vil naturligvis skylle ud bakterier samler sig i din krop. De bedste typer af væsker til at drikke, bortset fra vand naturligvis, er juice. Den mest effektive er kokos juice. Det har en naturlig udrensning egenskab, og det er meget let på maven. Du kan aldrig få for meget af det. Cranberry juice, blåbær saft og endda appelsinjuice vil gøre dig en masse gode. Du bør ikke sætte sukker eller sødestoffer i din drink. Jo mere naturlig, jo hurtigere vil du helbrede dig selv. Sukker øger blot den brændende fornemmelse, du føler, når du tisse.
  • Undgå salt mad. For nu, bliver du nødt til at styre væk fra saltede peanuts, saltede kartofler eller nogen form for snack mad høj i salt. Salt absorberer væske din krop har brug for at helbrede sig selv. Det bidrager også til urinsyre, som du ønsker at slippe af med.
  • Tag C-vitamin. Ascorbinsyre eller C-vitamin har mange fordele for din krop. C-vitamin øger dit niveau af naturlige syrer, som igen hjælpe til at bekæmpe E coli. Tag frugter med højt C-vitamin og for nemheds skyld, at en C-vitamin kapsel mindst to gange om dagen.
  • Drik 8 ounces vand med en spiseskefuld bagepulver. Det smager ikke meget godt på alle, og det kan tage dig tid til at drikke en hel glas. Men denne blanding hjælper balance pH niveau af din krop. Dette øger den alkaliske niveau i kroppen, som hjælper skylle ud bakterier i din krop. Du kan også gå på apoteket for at teste din bodyâ € ™ s basisk niveau. Der er let tilgængelige engangs ark, der giver dig præcis instruktion om, hvordan man måler basisk i kroppen.
  • Nyd en kop yoghurt. Den lactobacilli organisme findes i yoghurt er en venlige bakterier. Denne gode bakterie holder kroppen ren og bekæmper de usunde bakterier i kroppen. Du ønsker måske at overveje at have yoghurt oftere end normalt bare for at have de gode bakterier i dit system.
  • Prøv naturlige urter. Echinacea og goldenseal rod er naturlige urter, der er blevet kendt for at helbrede UTI selv i de sene stadier, når blødning er et symptom. Kig efter disse poster og tage dem i enhver form til rådighed. Kapselform eller te pulvere er lige så god. Den sikre ting om de fleste naturlige urter er, at du ikke kan overdosere på dem.

Uanset behandling du prøver, så gør det med omhu. Det vigtigste er, at du vil tisse ofte. Når du føler, du er nødt til at gå på toilettet for at tisse, finde en med det samme og ikke udskyde. Holde det vil kun gøre tingene værre. Behandle det tidligt er det bedste, du kan gøre. Ellers du virkelig bliver nødt til at se lægen, tage antibiotika og sandsynligvis have UTI i fremtiden igen.