Sådan Naturligvis Rens en krop af THC i marihuana

Sådan Naturligvis Rens en krop af THC i marihuana

Hvis undersøgelser skal tro, marihuana er en af ​​de sikreste rekreative stoffer til at bruge: der er meget få bivirkninger, og dens vanedannende egenskaber er meget diskutabel. Da indsatsen for at legalisere dette stof ikke er lykkedes i de fleste lande, strenge drug test protokoller er blevet håndhævet for at sikre borgerne undgår at bruge marihuana. Disse dopingtest ser for tilstedeværelsen af ​​marihuana aktive ingrediens, tetrahydrocannabinol (eller THC) i blod, hår eller urin. Hvis du ønsker at slå stof test naturligt, og er på vagt for at bruge medicin og kemikalier, her er nogle tips til dig at rense, at belastende THC fra dit system.

  1. Undgå at bruge kvaksalver naturlægemidler. Jagten på den metode, slå dopingtest har skabt et vilkårligt antal af plantestoffer "afgiftning produkter", alle der hævder at være i stand til at "naturligt" fjerne THC fra dit system inden for få timer. Disse kvaksalver produkter skal ikke narre dig. Disse fungerer ikke, og kan endda potentielt skade din krop. THC er en meget lipid-opløselige stof, og er gemt i din fedt celler - der er ingen afhjælpe, naturlægemidler eller på anden måde, der kan blot fjerne alle metabolitter fra dit system.
  2. Du kan vente ud hele detox periode. Den billigste og mest simple løsning er at vente på, at THC skal naturligt metaboliseret af dit system. Mens der er individuelle variationer i stofskifte, kan de fleste lejlighedsvise brugere slippe af THC i kroppen inden for en til to uger. Kroniske brugere, på den anden side, muligvis op til seks uger at afgifte sig selv. Du bør også tage hensyn til din krop type, når anslå den tid det vil tage for THC, der skal naturligvis fjernes fra dit system: Hvis du er overvægtig, har du en større mængde af lipider i kroppen, hvilket gør det sværere at fjerne THC fra dit system.
  3. Øvelse aggressivt. Da THC lagres i fedtvæv, kan du slippe af med disse metabolitter ved at brænde væk dine fedtdepoter. Konstant fysisk aktivitet vil målrette disse fedtceller og iværksætte en hurtigere metabolisme af din THC reservoir. Det er bedst at vælge øvelser, der fremmer fedt-brænding: meget aerobe og hjerte-kar-øvelser som jogging og svømning anbefales til at øge din fedtforbrænding. Hydrat din krop til at skylle ud THC. Du kan også skylle de giftstoffer ved at drikke store mængder vand. Nogle myndigheder anbefaler at drikke en liter for hver 15 kilo kropsvægt, mens andre bare fortælle dig at drikke så meget som muligt. Der er også forskelle med hensyn til starten af ​​vandet behandling: nogle siger, at det skal ske så tidligt som muligt, og nogle anbefaler intensiv vand terapi 36 timer før den narkotika-test. Det er imidlertid vigtigt, at sikre, at du tager ekstra doser af vitamintilskud flere dage forud for urintest. Urin, der er naturligvis fortyndes vil virke mistænkeligt, så sørg for din tisse er rart og gul ved at tage i disse vitaminer endda dage før din narkotika-test.

Selvom marihuana kan være en sikker og sjov stof at bruge, myndighederne stadig rynke panden på dens anvendelse. Den bedste måde at slå systemet er at undgå at placere dig selv i situationer, hvor der kræves en narkotika-test. Men hvis der er virkelig ingen måde du kan få ud af det, kan du prøve de trin diskuteret tidligere. Nyd din 420!