Sådan Naturligvis Grow Længere øjenvipper

Sådan Naturligvis Grow Længere øjenvipper

Mens dine øjenvipper tjene verdslige endnu altafgørende formål at beskytte dine øjne mod trusler og andre farer, er de blevet en potent symbol på skønhed og tiltrækningskraft. Længere øjenvipper betragtes mere attraktive: kvinder søger at efterligne denne effekt ved at bruge mascara eller ved at knytte falske øjenvipper, nogle lange til det punkt, tegneserie latterlighed. Hvis du er tøvende over disse metoder, og ønsker at prøve naturlige teknikker til at forlænge dine øjenvipper, her er nogle ting du måske ønsker at huske på, når de forsøger at vokse længere øjenvipper.

  1. Har en sund kost. Dine øjenvipper er lavet af keratin, det samme stof, der danner dit hår og dine negle. Hvis du ønsker at fremme væksten, bliver du nødt til at holde en sundheds- og afbalanceret kost. Et organ, der sulter vil ofre ikke-væsentlige vækster, såsom dit hår og negle, for at forsøge at opretholde en antydning af normale funktion. Vedtage en sundhed livsstil og spise rigtigt. Dette bør være det mest grundlæggende skridt i voksende dine øjenvipper længere.
  2. Feed dine øjenvipper. Nogle eksperter hævder, at vaseline hjælper dine øjenvipper vokser naturligt længere. Før du blunde i sengen, skal du sørge anvende nogle vaseline på dine øjenbryn. Lad dette på i omkring fem minutter, før du vasker helt væk. Sørg for, at vaseline doesnâ € ™ t komme i kontakt med dine øjne. Dette vil fodre dine øjenvipper og gøre dem vokse længere og mere sensuel. Der er andre alternativer til Vaseline: olivenolie, ricinusolie og sød mandelolie er blevet brugt til at fremme vækst og forlængelse. Ikke blot vil dette gøre dine øjenvipper vokser, vil det sikre, at de skinne.
  3. Giv dine vipper kosttilskud. Du kan også bruge naturlige kosttilskud for at øge væksten i dine øjenvipper. Vitamin E olier kan gnides på øjenvipperne at give det en bedre glans, gør det muligt at vokse. Der er også øjenvipper acceleratorer til rådighed på markedet. Hvis du er åben og villig til at tage dette skridt, er der ingen mangel på anmeldelser og sammenligninger online.
  4. Trim dine øjenvipper. I første omgang kan det virke ulogisk, men anekdotiske beviser rapporterer, at dine øjenvipper vokse hurtigere efter beskæring. Naturligvis er hele øjenvipper ikke trimmet, det er heller ikke skæres betydeligt. Ved omhyggeligt at trimme øjenvipper, eksperten mener, du fremme væksten.

Mascara er den nemmeste løsning til at gøre dine øjenbryn ser længere. Selv hvis bare en forbigående desuden effekten på det modsatte køn er umiskendelig. Prøv at vælge det trin, der virker for dig, eller gå for dem alle! Du har intet at tabe, så længe du holder dig til en naturlig handlingsplan.