Sådan Naturligvis Dye Wood

Mens træ har en naturlig appel på sin egen, kan du ønsker at krydre sit udseende med et stænk af farve. Brugen af ​​maling er altid en klassisk løsning, men for en mere naturlig og old-school udseende, kan du ønsker at bruge naturlige eller hjemmelavede produkter til at tilføje farve til den kedelige brune af træ. Det er ikke kun sikrere og mindre giftige, brug af naturlige ingredienser hjælper også beskytte miljøet, samtidig med at din træ værker mere naturligt vises. Farvning træ naturligvis ikke er en kompleks proces, selv om det tager lidt mere forberedelse end blot at bruge maling. Bare følg disse instruktioner, og du kan nemt bruge naturlige ingredienser til farvning træet.

  1. Forbered en arbejdsplads for træet. Det er tilrådeligt at bruge et langt bord til at forberede dit værktøj - du skal nok plads til træ og dine farvestoffer. Sørg for at dække bordet med gamle aviser, og har viskestykker på standby. Skift i dine arbejdstøj, før du begynder på noget.
  2. Saml alle de ingredienser, du vil bruge til farvestofferne. De naturlige urter og frugter, som du bør få, afhænger helt af, hvilken farve du planlægger at farve træet. Du kan oprette rige blå farvestoffer med brombær, blå bær eller eventuelle blå / indigo / violet planter, mens du kan give træet en rigere og fyldigere nuance af brun med sigøjner vorte, sassafras og valnød skrog. For at få det grønne nuance, brug røde løg skind, busk udklip eller endda liljekonval blomster. Gul kan opnås med gurkemeje pulver, safran og æbletræ bark, mens du kan få nuancer af orange med rødbede, lyng og morgenfruer. Endelig kan du få en lyserød eller rosa nuance med hyldebær, hyben eller skovsyre. Hvis du vil have en enklere løsning, kan du blot købe usødet drikke blandinger på din lokale dagligvarebutik.
  3. Start udarbejdelsen af ​​naturlige farvestoffer. Igen vil det afhænge af, hvilken slags urter eller frugter, du har indsamlet. Du skal tilføje 1 tsk af alun til mix af bær, for at sikre, farven holder. Hvis du foretager rose eller lavendel farvestoffer, kog dem i en lille gryde med vand og holde tilføje eddike, indtil du opnår den ønskede farvetone. Du kan lave dybere og rigere appelsin farvestoffer ved at tilføje flere urter i kog. For de rige blå farver, skal bestanddelene får lov til at suge i en nat, inden den bringes til at koge den næste dag. Hvis du bruger de usødet drikke blandinger, blot blande og matche for at få den farve, du ønsker.
  4. Dye træet. Der er ingen grænser for hvor mange lag du kan anvende. Bare sørg for at dække træet helt og nyd træet i farvestoffet så meget som nødvendigt. Hvert lag skal være tør før et andet anvendes. Du kan placere en fugemasse for at sikre, at farverne holder længere.

Ved hjælp af naturlige farvestoffer kan være en arbejdskrævende proces, men det er en teknik, der har været anvendt af mennesker siden oldtiden. Dette vil ikke kun tillade dig at have en dybere stolthed i dit arbejde, vil det også gøre det træ, du har farvet ser mere naturlige.