Sådan Modtag Massageterapi under graviditet

Sådan Modtag Massageterapi under graviditet

En massage er en stor behandler for en gravid kvinde. Efter en massage, vil ikke kun din krop føler sig bedre, og mindre trætte, men din mentale og følelsesmæssige tilstand kan være bedre også. Desuden massage terapi hjælper med cirkulation og med muskel ledsmerter.

Massage i graviditeten kan hjælpe med at lindre den fælles graviditet symptom på iskias eller smerter langs iskiasnerven, der løber fra den nedre tilbage ned på bagsiden af ​​hvert ben. Iskias kan være forårsaget når iskiasnerven bliver klemt eller irriteret. Andre graviditet symptomer, der kan hjælpes ved massage omfatter kramper i benene, og ryg og rund ligament smerter. Round ligament er mavesmerter forårsaget af vækst af uterus og ledbånd anvendes til at holde det på plads. Denne smerte er relateret til kramper eller sammentrækninger, og skal føle anderledes end sammentrækninger.

  1. Find en massage terapeut, der bruges til gravide kvinder. Når din mave bliver stor, vil du ikke være i stand til at ligge på maven uden hjælp. Din massage terapeut måske ønsker at massere dig, mens du lægger på din side. Men en ny pude nu tillader gravide at ligge på maven, mens få masseret. Denne pude har en dyb udskæring i centrum. Mange kurbade tilbyder nu disse puder.
  2. Sørg for at dit massage terapeut ikke bruger akupressur eller dyb tissue massage. Der er faktisk en akupressur punkt dybt i dine skuldre, som kan forårsage arbejdskraft til at begynde. Dette er en stor punkt at ramme, hvis du er forbi 40 uger og leder efter en induktion, men det er vigtigt, at din massage terapeut undgå denne stedet før 40 uger. Din massage terapeut bør også undgå at akupressur punkt over anklen. Dette websted kan også forårsage arbejdskraft til at begynde. For mere information om sikkerhed under graviditet massage, læse Massage under graviditet af Bette Waters.
  3. Spørg efter en uparfumeret massage lotion i begyndelsen. Mange kvinder er overraskede over, hvor hurtigt en duft kan udløse kvalme eller graviditetskvalme. Spørg efter en uparfumeret massage lotion, indtil du ved, du er forbi morgenkvalme. Desuden er nogle kvinder overvældet af dufte. Hvis dette er tilfældet, kan det være nødvendigt at bruge en uparfumeret massageolie gennem hele din graviditet.
  4. Husk at du ikke behøver at gå til en professionel til en massage-din partner kan give dig en massage også. Mange par bruger massage tid til limning under graviditet. Hvis din partner er ikke sikker på, hvordan man kan massere en gravid kvinde bogen Mor Massage: En håndbog for at lindre discomforts af graviditet af Elaine Stillerman vil hjælpe.

  5. Der er en stor debat om sikkerheden af æteriske olier i graviditeten. Hvis din massage terapeut eller du og din partner ønsker at bruge en æterisk olie (aromaterapi) der er nogle ting at huske. Hæld aldrig æteriske olier direkte på huden på grund af risikoen for en allergisk reaktion. Æteriske olier bør altid blandet med en bærer olie (også kaldet basisolie), såsom jojobaolie eller sesamolie.

    Nogle æteriske olier kan være kontraindiceret under graviditet, fordi de kan forårsage for tidlig fødsel, eller en abort. Kontraindiceret æteriske olier omfatter: anis, Arnica, Basil, muskat salvie, Cypress, fennikel, Jasmine, Juniper og Merian. Jeg medtaget et par links til højre om æteriske olier og graviditet.
  6. Må ikke få en massage, hvis du har følgende betingelser: vandig eller blodig decharge, diabetes, usædvanlige smerter, en høj risiko graviditet (uden din behandleren tilladelse), kramper, sammentrækninger (medmindre du er forbi 38 uger og forsøger at slappe af, så arbejdskraft kan begynde) og / eller højt blodtryk. Spørg altid din behandleren, før det bliver din første graviditet massage.

Tips:

  • Spørg din behandleren før modtagelsen af ​​en massage.
  • De don? T nødt til at gå til en professionel massage terapeut for en massage. Spørg din partner for en massage.