Sådan medicinerer og behandling af søvnløshed

Det bliver sent, og du kan ikke sove igen. Du ved, at det er din søvnløshed overtage din godnat. Hvad vil du gøre? Tag nogle sovepiller igen? Det vil blot forværre dine søvnforstyrrelser. Hvis du ønsker at stoppe have søvnløse nætter, er der ingen bedre måde ud, men for at tage sovemedicin og behandling for søvnløshed. Må ikke bekymre dig, fordi du ikke er alene i denne kamp. Faktisk 64 millioner amerikanere lider af denne søvnforstyrrelser, også.

Behandling af søvnløshed gennem søvn medicin kan være din hurtigste vej ud. Her er nogle nyttige lægemidler til søvnløshed:

  1. Benzodiazepinlægemidler. Disse er de mest almindeligt anvendte receptpligtige lægemidler til søvnforstyrrelser. Nogle særlige lægemidler i denne gruppe er det flunitrazepam, temazepam, flurazepam, triazolam, quazipam og nitrazepam. Hver benzodiazepin lægemiddel kan være effektive, men konstant brug forårsager fysisk afhængighed, tolerance og svære abstinenssymptomer.
  2. Ikke-benzodiazepin narkotika. Nogle siger, at disse receptpligtig medicin er bedre sove medicin end benzodiazepin. De har også færre bivirkninger. Imidlertid kan disse stoffer også forårsage fysisk og psykisk afhængighed.
  3. Anti-depressivt medicin. Særlige stoffer som amitriptylin, trazodon, doxepin, og mirtazapin er normalt anvendes til behandling af søvnløshed på grund af deres beroligende virkning. Men disse stoffer kan forværre søvnforstyrrelser når de anvendes i lang sigt.
  4. Antihistaminer. Det bedste ved disse sovende hjælpemidler er, at du kan købe dem i håndkøb. Men hyppig brug af disse lægemidler kan svække deres virkninger, som derefter kan føre dig til øget dosis. Abstinenssymptomer kan også være svært.
  5. Andre sovemedicin. Drugs såsom melatonin og atypiske antipsykotika anvendes til søvnløshed så godt. Der er også urter som cannabis, baldrian, lavendel, kamille, og humle, der anvendes til behandling af søvnløshed.

Det er bedst, at du konsulterer læger og har flere oplysninger, før du tager nogen kemisk sovende hjælpemidler.

Drugless behandlinger for søvnløshed. Brug Drugless behandlinger vil være din bedste valg, hvis du ikke ønsker at lide bivirkninger.

  1. Undergår kognitiv terapi er en god måde at starte andre søvnløshed behandlinger. Med dette, kan din søvnforstyrrelser behandles ved at give dig fakta om søvnløshed misforståelser. Du vil lære, hvorfor populære overbevisninger om søvnløshed er bare misforståelser. Dette vil blot være et stykke kage, hvis du er fordomsfri. Du kan læse nogle artikler eller anden information om årsagerne til søvnløshed misforståelser.
  2. Ændring af din søvn hygiejne er en god behandling for søvnløshed så godt. Start med dine personlige vaner for at opnå dette. For eksempel kan du undgå at tage en lur i løbet af dagen, drikker koffeinholdige produkter, idet alkohol 4 timer før sove, og spise krydret og sød mad.
  3. Andre søvn tips kan hjælpe dig med at sove bedre også. Udøver fremmer regelmæssigt bedre kropsfunktion, der kan hjælpe dig til at sove bedre. En populær øvelse for søvnløshed er yoga. Der er særlige yoga klasser for mennesker, der lider af søvnløshed. Ikke kun din fysiske, men også din mentale tilstand vil blive udnyttet og afslappet gennem yoga.
  4. En anden af ​​de mange effektive sove tips har en komfortabel sovende miljø. Simple ting som minimeret støj, lysdæmper lys, og fastere madras er din vej til at sove bedre.

Må ikke nogensinde tænke på søvnløshed som en simpel sovende uorden. Din fysiske og mentale sundhed kan være i fare uden nok søvn. Så så tidligt som i dag, udvikle din sans for viljen til at helbrede din søvnløshed.