Sådan Market velgørenhedsarrangementer

Sådan Market velgørenhedsarrangementer

Leder du efter oplysninger om, hvordan at markedsføre velgørenhedsarrangementer? Brug af effektive strategier for markedsføring er en vigtig nøgle til at udføre dine fundraising mål.

Definer Målgruppe

Før du kan begynde at markedsføre en særlig begivenhed, skal du først bestemme målgruppen for arrangementet. Da dit fokus er på at rejse penge til din organisation, kan du blive fristet til at definere din målgruppe som "alle". Men mens du kan være glad for at modtage donationer fra alle, der er villig til at give penge til din sag, er det ikke muligt at skabe en markedsføringsplan med en så bred målgruppe.

Derudover betyder det faktum, at du ikke er betyder om hvor donationer kommer fra ikke, at selve arrangementet vil appellere til alle grupper af mennesker jævnt. Kig nøje på den type begivenhed, du holder og virkelig tænke over, hvem det er sandsynligt, at appellere til. Den primære målgruppe bør være del af befolkningen, der er mest tilbøjelige til at deltage i begivenheden. Du kan definere sekundære og tertiære mål så godt, hvis der er yderligere grupper, du gerne vil målrette mod.

Andre kan deltage, men din markedsføring indsats bør fokusere på de grupper, der mest sandsynligt at gøre det. For eksempel, hvis du holder en golfturnering på en hverdag, dit primære målgruppe vil sandsynligvis være ledere der arbejder for store selskaber, der understøtter velgørende aktiviteter og der kan lide at spille golf. Hvis du er vært for en familievenlig festival at rejse penge til en børns velgørenhed, vil din primære målgruppe sandsynligvis være familier med små børn.

Forbered budskab

Når du har træffe en beslutning om målgruppen for din begivenhed, den næste ting du skal gøre er at oprette en marketing budskab. Du bliver nødt til at komme op med en tiltalende slogan og samlede marketing budskab, der vil fange opmærksomheden fra de personer, du ønsker at nå og overtale dem til at deltage i begivenheden.

Markedsføringen budskab, du vælger bør formidle oplysninger om, hvad begivenheden er i en tiltalende måde. Det bør klart formidle, hvordan deltager i arrangementet vil gavne deltagere, samt definere slips til en velgørende organisation.

Ideer til Sådan Market velgørenhedsarrangementer

Når du ved, hvem du er markedsføring til, og hvad det budskab skal være, er det tid til at beslutte, hvordan man begynde at få ordet ud om dit arrangement. Vælg de ideer til, hvordan markedet velgørenhedsarrangementer, der sandsynligvis vil nå medlemmer af din målgruppe, og der giver mening for den type begivenhed, du holder.

 • Website meddelelse - Opret en side på din organisations hjemmeside dedikeret til at fremme begivenheden. Overveje at sælge billetter direkte fra dit websted.
 • Online billetsalg - Overvej at bruge en hjemmeside som event Brite eller Brown papirbilletter til at tilbyde billetter til salg online.
 • Billet forretninger - Spørg et par lokale forhandlere, professionelle kontorer eller banker til at tjene som billetsalg afsætningsmuligheder for dit arrangement.
 • Skiltning - Spred budskabet om dit arrangement ved at placere plakater og flyers i vinduerne i butikker, restauranter og kontorer omkring i byen.
 • Pressemeddelelser - Skriv og distribuere pressemeddelelser om din velgørenhedsarrangement til lokale trykte og elektroniske medier, samt at tilegne nye medier.
 • Public service-meddelelser - repræsentanter Kontakt EF-spørgsmål på lokale radio- og tv-stationer og forhøre sig om muligheden for at køre public service-meddelelser for begivenheden.
 • Media sponsorater - Overveje at tilbyde titel medier sponsorater til lokale medier i bytte for on-air forfremmelse.
 • Gæsteoptrædener - Kontakt producenter af lokale nyhedsprogrammer og forhøre sig om muligheden for planlægning repræsentanter for din organisation til at blive interviewet i luften forud for begivenheden.
 • Nyhedsbrev - Feature begivenheden i din organisations nyhedsbrev, herunder detaljer om selve begivenheden, og oplysninger om, hvordan du bestiller billetter.
 • E-mail marketing -Brug din organisations e-mail marketing liste til at dele oplysninger om den kommende begivenhed.
 • Direkte mail -Send speciel begivenhed invitation breve til udvalgte medlemmer af din målgruppe.
 • Sociale medier - Spred budskabet om dit arrangement gennem sociale medier som Facebook og Twitter.
 • Speaker Bureau - Kontakt de mennesker, der står for planlægning højttalere til lokale borgerlige og faglige organisationer og forhøre sig om muligheden for at planlægge en repræsentant for din organisation til at tale om hændelsen på et kommende møde.

Marketing er afgørende

Brug forslagene præsenteres her er et godt udgangspunkt for at opbygge en succesfuld markedsføringskampagne for det tilfælde, at du arbejder på. Uanset hvor godt organiseret en begivenhed er, vil det ikke lykkes, hvis den ikke markedsføres effektivt. Sørg for at du afsætte tilstrækkelig tid og energi i salgsfremmende indsats, næste gang du planlægger en særlig begivenhed fundraiser.