Sådan måler gåafstand

Sådan måler gåafstand


Vide, hvordan man måler gåafstand vil hjælpe dig med at udvikle en øvelse program, der er effektive til at tabe vægt og øge din aerobe kondition. Walking er en god form for motion for mange mennesker. Det er især til gavn for mennesker, der ikke kan eller ikke ønsker at køre. Walking er blidere på leddene og kan nydes af alle, uanset alder. At indarbejde walking i en vægttab program, er det nyttigt at vide, hvor langt du skal gå for maksimale resultater.

Sådan måler gåafstand Basics

Der er flere måder at måle, hvor langt du har gået. Du kan opleve, du foretrækker den ene metode frem for andre, eller du kan skifte og bruge den metode fungerer bedst for hvor du går.

Skridttællere

Skridttællere er redskaber, der skal måle din gåafstand. Nogle skridttællere måle antallet af fodspor, andre måling af den faktiske areal og en vis grad begge. Et punkt, som kan være vanskelig, når man måler afstanden er at vide, hvordan man kan måle din skridtlængde så godt. En person med korte ben kan dække den samme afstand som en person med lange ben, men kortere ben tage flere skridt.

En nem måde at bestemme din skridtlængde er at gå på en kvart-mile spor på indersiden vognbane og tælle antallet af skridt, det tager. Gang dette tal med fire for at finde det antal skridt du vil tage i en mile. På den måde, når du bruger din trin-optælling skridttæller, kan du regne ud, hvor mange miles du har gik ved at dividere antallet af skridt du tager på din tur med antallet af trin, der udgør en mile for dig.

Måling af Afstand

Som med sporet metode skitseret ovenfor, kvart-mile spor er nyttige måder at måle din gåafstand. Hvis du ønsker at gå to miles, bare gå den inderste bane i alt otte gange. Det er en god vane at vende den retning, du går på et spor fra tid til anden, fordi det giver dig en ændring af natur, hvilket gør tingene mere interessant end ser det på nøjagtig samme måde hver eneste gang.

En anden måde at besvare for at måle gåafstand er at køre langs det område, du ønsker at gå. Dette er nyttigt for folk, der går i kvarteret indstillinger, men ikke ved, hvor langt de har rejst lige ved at gå ned ad en lang gade. Brug din bils kilometertæller at kontrollere afstanden, så næste gang du gå fra den ene kvarter til det næste, vil du vide, hvor langt du har rejst.

Løbebånd

Mange løbebånd tage gætteri ud af at måle din gåafstand. Du skal blot indtaste dine oplysninger, begynder at gå og maskinen fortæller dig sådanne ting som:

  • Kalorier forbrændt
  • Distance
  • Tidsforbruget udøver

Mens nogle mennesker finder løbebånd kedeligt, kan du bruge dem når som helst som en del af en cardio rutine, uden at bekymre sig om vejret udenfor.

Vigtigheden af ​​målinger

Hvorfor er det vigtigt at vide, hvordan man måler gåafstand? Hvis du forsøger at tabe sig, at opretholde en effektiv kalorie-brænding rutine er en måde at nå dine mål. Mens de fleste sundhedspleje eksperter rådgive folk til at engagere sig i en aerob aktivitet et par gange om ugen i mindst 30 minutter, kan du se på uret, eller du kan bruge din skridttæller til at sikre, at du får den rigtige mængde motion. Ved hjælp af en kalorie estimering lommeregner vil hjælpe dig med at afgøre, hvor mange kalorier du forbrænder i løbet af visse aktiviteter. Hvis du foretrækker at holde styr på, hvor langt du har gået i stedet for, hvor længe du har gået, kan du stadig bruge sådan en lommeregner til at regne ud, hvor mange kalorier du forbrænder i løbet af bestemte afstande.

Gåture for Fitness

At holde styr på, hvor langt du går, er en smart måde at forbedre din kondition. Hvis du starter på en nybegynder tempo, kan du blive overrasket over at se, hvor langt du kan gå, når du kommer ind i en regelmæssig walking program. For folk, der har ført stillesiddende liv, og er lige begyndt at omfavne en sund livsstil, kan forbedringen være en stor motivator. Fordi walking er så simpelt som at placere den ene fod foran den anden, er det en god form for lav effekt motion for alle og at vide, hvordan at måle, hvor langt du går med til at holde dig på rette spor.