Sådan må en Ab Crunch

En af de bedste måder at hjælpe stramme dine mavemuskler er ved at udføre en ab crunch træning. Du kan gøre ab crunches i fitnesscentret eller i privatlivets fred for dit eget hjem. Prøv at arbejde ud med en partner, til at gøre din abdominal træning sjovere.

Forberedelse

Før du forsøger en ab crunch træning, gøre nogle lys stretching. Ab crunches kræver, at du løfte dit hoved og øvre ryg ud af gulvet, så løsne op, vil hjælpe dig med at forhindre at belaste nogen muskler i disse områder. Hvis du arbejder i fitnesscentret, bør der være måtter til rådighed for dig at bruge for AB crunches. Hvis du arbejder ud derhjemme, placere et håndklæde eller mat nedenunder af dig, så du ikke behøver at ligge ned direkte på gulvtæppet.

Udførelse af Ab Crunch

For at udføre en AB crunch, ligge ned på gulvet eller måtten og bøje knæene. Hold fødderne fladt på gulvet, og placere dine hænder bag hovedet (eller krydse dem foran dig, hvis du foretrækker det). Hvis du vælger at lægge hænderne bag hovedet, faktisk ikke røre dit hoved med fingrene, eller du vil nedsætte virkningen af ​​øvelsen.

For at starte bevægelsen, langsomt løfte dit hoved og skuldre op og læner sig frem, indtil dine skulderblade er et par inches ud af gulvet. Klem din mavemusklerne i toppen af ​​bevægelsen, og hold stillingen i mindst et sekund. For at afslutte gentagelsen, langsomt sænke dig selv ned igen, men lad ikke dit hoved røre gulvet.

Fortsæt med at arbejde dine mavemuskler i mindst 10 gentagelser. Når du er færdig med første sæt, kan du enten tage en pause, inden de genoptager dit ab workout eller gå videre til en anden form for motion i fitnesscentret. For eksempel kan du ønsker at gøre et sæt crunches, arbejde dine arme og ben for et par sæt, derefter udføre et andet sæt af ab crunches.

Øge intensiteten

For at øge intensiteten af ​​ab crunches, i stedet for at tælle antallet af gentagelser, som du udfører, så prøv at sætte en timer. For eksempel indstille en timer i 2 minutter og derefter gøre ab crunches indtil timeren slukker. Som dine muskler vokse sig stærkere og AB crunches bliver lettere at udføre med tiden, holde øge antallet af minutter, som du udfører træning.

En anden måde at øge intensiteten af ​​din ab workout er ved at variere placeringen af ​​dine fødder. Indtil videre, har du kun gjort ab crunches med fødderne fladt på gulvet. Prøv at løfte fødderne fra jorden, indtil dine tæer peger mod loftet, derefter krydse dine ankler. Ab crunches med fødderne i denne stilling vil arbejde på flere af de stik musklerne omkring maveregionen, da du mister stabiliteten af ​​at have dine fødder fladt på gulvet.