Sådan må Burpee Jump-ups

Udførelse Burpee jump-ups vil give dig en full-body workout. Du kan også forbedre din udholdenhed og kondition ved at gøre Burpee jump-ups. Start langsomt, når du først prøve øvelsen, og derefter som din kondition forbedres, kan du gøre flere burpees løbet af din træning for at gøre det sværere.

Forberedelse

Når du kommer til at gøre Burpee jump-ups, da øvelsen arbejder mange forskellige muskelgrupper, skal du udføre en grundig strækning af dine arme, ben og ryg. Du kan også vælge at gøre et par armbøjninger og sit-ups, før du begynder din Burpee træning. Sørg for at du har plads nok til at udføre Burpee jump-ups, og at du har på komfortable sko og workout tøj.

Udførelse af en Burpee Jump-Up

For at udføre en Burpee hop-up, stå oprejst med armene ved dine sider og dine fødder på skulder bredde. Squat ned og placere dine håndflader vender nedad på gulvet foran dig. Kick dine ben bag dig, så du er i en push-up position. Gør et push-up, og træk benene tilbage under dig ind i squat position, holder håndfladerne forsiden nedad på gulvet. Stand og derefter hoppe i luften, hvilket bringer armene over hovedet for at nå til loftet. Når du lander, vil du er færdig med første Burpee-jump-up.

Prøv at gøre mindst 10 burpees i løbet af første sæt, og derefter tage en kort pause. Få en drink og fange din ånde, så prøv at gøre et andet sæt af 10 Burpee jump-ups. Når du gør det træning et par gange, vil du være i stand til at gøre flere burpees ad gangen, eller du kan øge det samlede antal sæt, som du udfører.

Øge intensiteten

For at øge intensiteten af ​​Burpee jump-ups, ved afslutningen af ​​Burpee, prøve at gøre en stående bred hoppe i stedet for at hoppe lige op i luften. I stedet for at skifte til en bred hoppe, kan du trække dine knæ op mod brystet, når du hopper lige op i luften. Øv begge disse forskellige bevægelser, eller skifte mellem de to under din træning.

En anden måde at øge intensiteten af ​​Burpee jump-ups er ved at holde en lille håndvægt i hver hånd. Vær forsigtig, hvis du bruger håndvægte, der er rundt om enderne, da det vil være svært at gøre push-up. Du kan også gøre håndvægt krøller efter du lander springet, som vil hjælpe dig gøre det sværere for den Burpee.

Når du er i stand til at gøre alle disse avancerede Burpee jump-ups med lethed, for yderligere at øge intensiteten, så prøv en Parkour Burpee. Du har brug for en tabel til Parkour Burpee, som du placerer på gulvet foran dig. I stedet for at hoppe lige op i luften i slutningen af ​​Burpee, hoppe op på bordet. Gøre en anden Burpee mens du er på toppen af ​​tabellen, derefter hoppe ned på gulvet. Sørg for, at tabellen er tung nok til at understøtte din vægt, og pas på ikke at rejse, når du hopper.