Sådan lykkes en syngende Audition

Hvis du ønsker at synge professionelt, bliver du nødt til at håndtere synger auditions godt. Singing auditions kan imidlertid være meget nervepirrende især da få jobbet afhænger af din audition. Med disse trin, dog skal du være i stand til at lykkes på en sang audition.

  • Praksis. Først og fremmest skal du sikre dig, at du øver dig meget godt. Talent, du skal huske, er udviklet og er ikke født. Selv de bedste sangere i verden har taget år til fuldt ud at udvikle deres talent. De kan gøre sang se meget let og ubesværet, men alle gode sangere har arbejdet på at forbedre deres stemme og deres stil. Forvent ikke at være i stand til at passere syngende auditions, hvis du ikke gør en indsats for at træne din stemme. Ligesom enhver anden kunst, sang kræver tålmodighed og engagement.
  • Vælg din sang godt. I de fleste tilfælde, vil du kun få lov til at synge en sang til audition. På grund af dette, skal du vælge din sang meget godt. Husk, det vigtigste er at kigge efter en sang, der matcher din stemme. Du behøver ikke at have en vokale rækkevidde, der spænder over flere oktaver. Hvad tæller mest, er, at du vælger en sang, du er komfortabel sang og som viser de bedste i din stemme. Det betyder, at sange, der kræver meget høje toner bør undgås - medmindre du virkelig er fortrolig med de høje toner. Tro ikke, dog, at dommerne vil se positivt på mislykkede forsøg på at synge sange, der er ude af din liga. Også undgå sange, der simpelthen er for komplekse eller udfordrende. Husk; medmindre du er professionel sanger er der ingen grund til, at du bør synge en arie til din audition.
  • Tillid. Sørg også for, at du viser tillid til din sang audition. Der er få ting, der fanger en dommer øje så meget som manglende tillid. Husk, når du ikke møder tillid, vil dommerne mærke, og du vil sandsynligvis få lavere ratings. Tillid er meget vigtigt, fordi sang er en form for performancekunst, og du skal være i stand til at udstråle scene tilstedeværelse for at få koncerterne, du ønsker. Tillid bør ikke være overdrevne eller blæse ud af proportioner, dog. Ligesom du ikke vil have dommere til at se dig som svag og usikker, du ønsker heller ikke dommerne til at tro, at du er hovmodige.
  • Dress up. Under sang audition, også sørge for, at du bære passende tøj. Husk, du har brug for at se den del, og hvis du ønsker at blive behandlet som professionel sanger, så bliver du nødt til at se professionel. Du må ikke bære tøj, der er for tyndt, men ikke bære det samme tøj, som du vil bære til gymnastik, eller som du vil bære hjemme.

Endelig lad sangen tale for dig. Efter din præstation, skal du ikke forsøge at forklare din sang eller retfærdiggøre din præstation medmindre panelet beder dig om at gøre det. Hvis du har udført godt, så der burde være nok. Hvis du ikke klarer sig godt, vil alle forklaringen i verden ikke ændre panelets sind.