Sådan Lunge en hest til motion

Longering er en populær måde at udøve en hest og lære ham ordentlig form. Når lunge en hest, kan du se hesten fra siden, så du kan vurdere, om hans formular, er korrekte eller stadig skal arbejde. Metoden til lunge bruges også til at udvikle de færdigheder af nye ryttere, fordi rytteren kan fokusere på deres egne færdigheder, mens lederen styrer hestens bevægelser. Sådan lunge en hest til motion:

  1. Sørg for, at hesten er klar. Lunge en hest, der er allerede er bekendt med et par stemmekommandoer. Undgå lunge heste under 3 år, da denne aktivitet kan være svært på en hestens udvikle leddene. Aldrig lunge en hest, hvis du ikke har nok erfaring med heste at være i stand til at lede en sikker måde.
  2. Lær det grundlæggende og samle forsyninger. Du skal bruge en 20 fods lunge linje, en halterneck eller hovedtøj og en pisk. Longering bør ske på en stor, fladt område uden huller, store sten eller rødder. Under lunge, skal din hest ikke bekymre sig om snubler eller træde på noget smertefuldt. Longering er en øvelse involverer cantering, trav, eller gå hesten i en ring, ved at rette fra skulderen linje.
  3. Begynd lunge. Først klip lunge føre til hestens krave. Så føre ham til lunge-området. Lad nogle af lunge linje. Stå i midten af ​​ringen, nær hestens skulder. Hold pisk i hånden, der er tættest på hestens bagende.
  4. Gå i en cirkel Start hesten at gå rundt i cirklen.; det hjælper, hvis din hest forstår kommandoen 'gåtur. " For nogle heste kan det være nødvendigt at snap pisken. Men faktisk aldrig ramte hesten med det. Som din hest begynder at gå, skal du gå i en lille cirkel i midten af ​​ringen. Hvis du opholder dig stadig, vil du ikke bo selv med hestens skulder linje. Du kan også blive svimmel fra spinning i en cirkel.
  5. Vist tilbage. Skift tingene op ved at vende retninger. Flyt foran skulderen linje, og skifte pisken til den anden hånd. Ret pisk langt foran hestens aktuelle position og den »omvendte« kommando. Put lidt pres på lunge linje, så at hesten ved at vende sig mod dig, ikke væk fra dig, når du bakker retninger.
  6. Hold opvarmning af hesten. Longering er stor øvelse for din hest. Hold lunge session til 30 minutter eller mindre; femten til tyve minutter er rigeligt til at varme din hest op for andre manøvrer. I slutningen, den »whoa" eller "langsom" kommando, i sidste ende bringe hesten til et stop.

Processen med lunge en hest er en af ​​de grundlæggende øvelse flytter, du bør vide som en hest ejer. Denne øvelse er fantastisk til opvarmning af hesten for mere komplicerede manøvrer eller til at få at vide en hest.