Sådan løses Navn Calling i Parenting

Sådan løses Navn Calling i Parenting
Selv hvis du har de bedste intentioner, kalder dit barn en grim navn vil ikke have den tilsigtede virkning på dit barn, du tror, ​​det vil. Du er midt i din childâ € ™ s verden. Hvis du ringer til dit barn navne som dum idiot, er du sætte dit barn op til en livslang kamp med selvværd.

Navn kald er en form for verbal misbrug. Det vil ikke have nogen positiv indvirkning på dit barn.

Eliminer negative ord fra din almindelige Ordforråd

Hvis du jævnligt beskrive andre som en dum idiot, chancerne er disse typer af ord vil smitte af på, hvad du siger til dine børn.

Ikke kun det, men disse ord vil blive en fast del af deres ordforråd. De vil bruge disse ord med andre børn, deres søskende, og i sidste ende, selv dig.

Hvad skal man gøre i varmen i det øjeblik

Det tager øve at lære at sige ting produktivt, snarere end blot at lade det flyve, bare fordi du bliver vred eller frustreret. Du er nødt til at lære nye måder at håndtere din egen stress og følelser. Du er nødt til at lære at stoppe med at tage din forværring på andre.

  • Tag en dyb indånding og pause, før du siger noget skadeligt for dit barn. Berolige dig selv ned først.
  • Tænk over, hvorfor du er frustrerede.
  • Er det sådan dine forældre behandlet dig? Du bliver nødt til at praktisere en anden måde at kommunikere med dine børn, der wonâ € ™ t skade deres selvværd.
  • Tænk over en anden måde at angive, hvad du har brug for dem at vide.
  • Tænk noget positivt, kan du angive, at dit barn til at styrke det faktum, at du tror på ham eller hende, selv om du har nogle konstruktive kritik.
  • Hold fokus på gavn for dine børn. Hvorfor du er uenig med deres adfærd? Hvad skade på du kan se det kunne gøre for dem?

Hjælp dig selv til hjælpe dine børn

Hvis du har problemer med nogen af ​​disse trin, skal du opsøge hjælp fra en mental sundhed rådgiver eller en klinisk psykolog. En af de vigtigste funktioner af disse fagfolk er at hjælpe folk med at finde nye måder at håndtere og opfører.

Tak for læsning!