Sådan Lose en masse vægt

En engelsk kvinde vejer 225 kg har formået at tabe kun på grund af hendes vilje og appetit restriktioner. Hvad spillede en rigtig stor rolle var hendes frygt for at forlade sine børn forældreløse og sorg over, at hun ikke ville kunne deltage i hendes vens bryllup. Nu, efter fem år siden, da hun begyndte at kæmpe med vægten, har Zelda Haxby begrænset hendes kost. Hun forbereder swimmingpoolen nu.

Sådan Lose en masse vægt

Efter at have gift og født to sønner, Zelda Haxby blev en husmor. Hun tilbragte dagene i køkkenet forbereder retter for hendes familie og ville forkæle sig selv at spise nogle "yum-yum" fødevarer. Snart begyndte hun "for at få en bid", selv om natten. Efter at have vækket, ville hun tænde lampen. I den hyggelige atmosfære i hendes køkken lys, ville hun spise natten ligesom løbet af dagen. På dagen kunne hun spise op til 15 pakker af kartoffelchips.

Når hun blev syg med hjerte og blev taget til hospitalet. Kvinden indså, at hun kunne dø når som helst, og ville ikke længere være i stand til at se sine børn. Kun en trofast ven fra hendes barndom holdt besøge hende. Zelda selv kunne ikke forlade huset på grund af hendes fedme. Zelda lært, at hendes ven ville blive gift, og blot var fortvivlet. I slutningen af vinteren 2007, Zelda lært, at hendes ven ville have hendes bryllup i september. Og hvad hvis hun ikke ville være i stand til at presse mellem rækkerne af kirkebænke?

Der syntes et stærkt ønske om at tabe sig. Zelda begyndte at spise mindre, og som følge af det første år hun tabte 76 kilo. Det var lettere for hende at gå på, men hendes ekstra vægt blev vanskeligere at slippe af med. Den englænderinde vejer 98 kg nu, men fortsætter med at begrænse hendes kost.

Zelda sag kan inspirere mange kvinder forsøger at tabe sig, tabe kosten, og starte deres vægt-tabe foranstaltninger igen, fordi vi nogle gange mangler en meningsfuld incitament til at skabe et gennembrud, og ikke at give op kosten igen. Kærlighed til børn og venskab er de bedste motiver til at tabe sig, er de ikke? Opholder sundt i lang tid, kan vi give og modtage nydelse i at kommunikere med vores dears og nærmer meget længere.