Sådan Lose Back Fat

Sådan Lose Back Fat


Når man ser i spejlet på de grimme buler hængende over og omkring din bh, eller ekstra ruller af fedt på ryggen, kan det efterlade dig spekulerer på, hvordan at tabe tilbage fedt. Vi ser alle former for produkter at målrette abs, hofter, lår og balder, men hvad med din ryg? Ligesom alle kropsfedt, ryg fedt vises ikke natten over og det vil tage en kombination af diæt og motion og tid til at slippe af med det.

Sådan Lose Back Fat gennem kosten

Hvis din kost består af lav fiber og hovedsagelig forarbejdede fødevarer, din krop er mere tilbøjelige til at over-producere insulin, fordi disse fødevarer fordøje hurtigt. En stabil kost som denne, og dine muskelceller bliver mere modstandsdygtige over for virkningerne af insulin. Insulinresistens, bliver cellerne mere og mere resistente over for virkningen af ​​insulin, som regulerer blodsukkerniveauet. Resultatet er kronisk forhøjet glucose, hvilket kan føre til øvre trunk fedt, som indeholder fedt på bryst og ryg, såvel som andre sundhedsmæssige problemer, herunder en tilstand, der er en forløber for type 2 diabetes.

Hvis du spekulerer på, hvordan at tabe tilbage fedt, det første skridt er en afbalanceret kost rig på hele fødevarer herunder langsomt brændende kulhydrater og lavt fedtindhold. Dette er nøglen, fordi når du øger insulinfølsomheden du får en øget anabolsk reaktion på de fødevarer, du spiser. Hele fødevarer, der tilbyder kilder til langsomt brændende kulhydrater omfatter fødevarer som havregryn (ikke instant) og fiberholdige grønne veggies. En anden vigtig komponent at medtage i din kost er omega 3 fedtsyrer, som kan findes på:

 • hør frø olie
 • olivenolie
 • Chia frø
 • fede fisk såsom laks

Brændende Back Fat gennem motion

Sammen med diæt, regelmæssig motion er også vigtig. Hvis du har et problem med ryggen fedt, vil de øvelser, du vælger nødt til at målrette kropsfedt og skulptur af din ryg muskler. En af de hurtigste måder at forbrænde fedt er gennem intervaltræning. Du kan finde en række online interval-programmer, eller du kan designe din egen ved at gå og jogging. Intervaltræning lader dit arbejde smartere ikke hårdere. Nogle af de fordele omfatter:

 • Øger stofskiftet
 • Burns ekstra kropsfedt
 • Hjælper dig med at nå dine træningsmål

En populær form for intervaltræning er at gå og derefter sprint for den højere intensitet del af din træning regime. Det behøver ikke at være kompliceret; du kan bruge ting som postkasser eller telefonmaster som markører. Når du varme op, kan du skifte gåture og jogging eller kører fra en postkasse til den næste. Du kan også gøre intervaller under cykling ved skiftevis intensitet ved at simulere klatring en bakke. Hvis du lige er startet ud, kan du gå i et langsommere tempo for at varme op og derefter afhente tempoet til en rask gåtur til højere intensitet del af træningen. Vælg en træning, der passer til din kondition, men stadig udfordrer dig.

På den anden side af den intense del af interval træning er resten intervaller. Dette er nøglen, der gør intervaltræning en effektiv fedtforbrænder. Resten betyder ikke stop. Det er en periode, hvor du holder bevægelse på et lavere intensitet for at tillade dig selv at komme sig. Disse hvileperioder er vigtige; ellers hvad du laver, er din normale aerob træning.

Suppleant din interval træning med styrketræning. Det betyder ikke, du er nødt til at løfte tunge vægte. I stedet er rettet mod musklerne og bidrager til at give dem definition.

Ressourcer til Målretning Back Fat

 • Tilbage Fat Øvelser
 • Ingen undskyldninger Work Out System
 • 13 uger til Hardcore Fat Burning - The Workout
 • IntervalTraining.net


Den måde at slippe af tilbage fedt og kærlighed håndtag er at reducere din samlede kropsfedt gennem en sund kost og motion. Husk bundlinjen er, at du skal forbruge færre kalorier, end du forbrænder at se fremskridt.